Money. Power. Respect.

/Kép: Miszter Gé/

Alkosd meg, fogadd el, és szerénytelenül dicsérd is agyon a gyermekedként szeretett és becézgetett Alkotmányt, hogy aztán ugyanazzal a lendülettel, semmibe véve azt, fütyörészve átléphesd!

Advertisement

Bizony nem történt más, ugyanis a Fidesz alaptörvénye a közpénzekkel való gazdálkodás átláthatóságának követelményét, a közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adattá minősítését alkotmányos rangra emelte.

Aztán jött ez a Gyuri, és a nemzeti szalaggal átkötött alaptörvényre Dániel Pétert is megszégyenítő kaszinótojás-halomként zúdította rá, ezt a görbe szájjal, duzzogva, mélygarati kuncogással megírt törvénymódosítást. Don Vittorio sziklából kisvasutat fakasztó, népvándorlást megállító áldásával megtámogatva.

Advertisement

Mindeközben az NVB nevű, erősen távvezérelt gittegylet hét eleji tettetett bizonytalankodása az Erdősiné kontra Mszp/Nyakó ügyben is okozott nem várt meglepetéseket.

A szocik táncba vitele, megforgatása, majd kezük pajkos mosoly kíséretében történő elengedése ugyancsak odazörrentett a már így is minden sziren-szaron szörnyülködő demokráciaféltőknek, úgyhogy olyan lendülettel indult a hét, hogy félni kellett, nehogy megreccsenjenek az amúgy is viharvert árbocok. Egyelőre nem reccsentek.

Folytatódik a civilek mozgócéllövészete is, biztató aktivitással, de egyelőre szerény eredményekkel:

Még szerencse, hogy korunk nem csak az éppen tetőzni készülő, és egyelőre nehezen tartható fideszes szarhöpöllyel írható le!

- - -

Oscar-díjat nyert a Saul fia!

Az alkotók és a díj a kötelező procedúrákat nem kikerülve haza is érkezett! :)))

Csapjunk bele!

Belföld

Gyarapodunk

Matolcsyék megvették az MKB képeit

Azaz van egy csomó szép és értékes képünk!

Ja, nincs!

Illetve... Tudja a rosseb!

Az MKB a cikk megjelenése után azt írta, teljes mértékben hamis és félrevezető a HVG ma megjelent cikke, mivel az MKB Bank nem adta el gyűjteményének kiemelt darabjait, mi több: egyetlen műalkotástól sem vált meg.

Na most lett elegem!

OFF: ;-)

On:

A Magyar Nemzeti Bank végleges vatikánosítása

A mandineres Stumpf András elment kávézni Lányi András író, filozófus, filmrendezővel, a Védegylet és az Élőlánc Magyarországért egyik társalapítójával, amiből egy igazán figyelemreméltó csevej kerekedett!

Szó esik bevezetett “szükségtelen állapotról”, A Baán-, és a kopasz-sztoriról, a rendeleti pénzköltésről, az MNB átláthatóságát ellehetetlenítő törvénymódosításról, és a többi, az elmúlt napokban, hetekben felvezetett és végigvitt disznóságról. Érdekes a végkövetkeztetés amit Lányi és Stumpf lekopogtat a végére. Stumpf eddig sem igazán arról volt nevezetes, hogy előre levésett nútokban csúszott-mászott volna, de ez a cikk mégis szokatlan picit a Mandiner és a szerző irányultságától. Ez csak tovább emeli az értékét.

Megtesszük, mert megtehetjük – ez van itt inkább. Megtesszük, mert ha nem, a főnök mérges lesz. Nekünk meg akkor végünk. A csinovnyikok mentik a bőrüket, megoldják, ahogy tudják, megszavazzák a megszavazhatatlant is. Koncot remélnek, netán azt, hogy nem kerül napvilágra a már megkapott konc... Ki tudja?

Kösz Bandi!

Ajándék a MAGYAR gyermek

A Jobbik és Budaházy Edda (!) szervezte népszaporulati és fajhigiénés rendezvényen több orosz szponzoráció alatt futó, nyugati euroszkeptikus is megjelent.

Az udvar már készül a császár március 15-ei beszédére

Területlezárással készül a március 15-ei állami ünnepségre a terrorelhárítás: Hajdú János, a TEK vezetője március 4-én elrendelte a Múzeum körút és környékének biztosítását.

Minden magyar vállalkozásnál be kellene vezetni a “mostantól fogva” intézményét!

Az Uber már élt is ezzel az új lehetőséggel

az Uber rendszere február elsejétől minden utazásról a magyar előírásoknak megfelelő elektronikus áfás számlát állít ki az autóspartner nevében.

Ezért

Bűncselekmény hiányában elutasította az Uber-ügyben költségvetési csalás miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal!!!!444!!!!

:DDDD

Szeretnék én is egy ilyen sanszot, ha eljő az ideje!!! Vagy legalább egy Trócsányi kaliberű patrónust!! ;)

Több olvasónk is kérte, hogy a törkölypálinka és a makói hagyma mellet a Nemzeti Választási Iroda érkeztetőgépe is kerüljön fel a hungarikumok listájára. /Walter/

Nyakó e nemes ügy mellé állítása egyelőre kérdéses.

80 milliárd-csilliárd közpénzből vajon mennyi szar jut még a köztévé hajítógépébe?

Pukli István iskolaigazgató telefonnyilatkozatának hangfelvételét manipulatívan összevágó, az iskolaigazgató szüleit lakóhelyükön zaklató köztévé az alábbi válaszban utasította el az ellene felhozott vádakat:

„Az M1 hírcsatorna szerkesztői ezek után joggal gondolták úgy, hogy Pukli István családi körülményei további közérdeklődésre tarthatnak számot.”


Maradva a köztévénél...

“Felkérést kaptam a Ridikülben való szereplésre, elvállaltam. Szerződéstervezet készen, a tévés interjú mellett a nyomtatott Ridikül magazinban is felkértek egy nagyobb interjúra. Ez utóbbit fel is vettük, Karafiáth Orsolya készítette. A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után. Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak.”

Kovács Patrícia

- - -

„Kovács Patrícia szereplésének lemondása mögött csupán egy koncepcióváltás áll, szó sincsen arról, hogy az ismert színésznő tiltólistán lenne a közmédiában. Ezt bizonyítja az is, hogy a jó kritikai és közönség-visszhangot kapott Félvilág filmjének az MTVA volt a főszponzora.”

Köztévé

TGM kétszer

Ritkán olvasok TGM-et, de ezen a héten kétszer is kivételt tettem. Először akkor, amikor szokatlan hangvételű írásban nyilvánult meg Tőkés László román államtól kapott kitüntetésének visszavonásával kapcsolatban:

Másodszor pedig akkor, amikor Albert a G-középen boncolgatta a filozófus-publicista Tar Sándor-ügyben képviselt álláspontját.

Megvan Nárcisz

Akik pedig felderítették az első számú megkínzott magyar kutya rejtekhelyét: Szily László és Botos Tamás

http://444.hu/2016/03/04/mes…

***

Külföld

Orbánék Azerbajdzsánban

Magyarország kiemelten érdekelt a gazdasági, kereskedelmi és energetikai együttműködés fejlesztésében Azerbajdzsánnal, és különösen nagy reményeket fűzünk a gyógyszer- és egészségipari együttműködés bővítéséhez - hangsúlyozta Varga Mihály, aki az Orbán Viktor miniszterelnök által vezetett delegáció tagjaként folytatott tárgyalást Shahin Mustafayevvel, Azerbajdzsán gazdasági és ipari miniszterével.

Advertisement

Vasárnap Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó koszorút helyez el a Tisztelet Fasorán, Heydar Aliyev nemzeti vezető sírjánál, majd felesége, Zarifa Aliyeva síremlékén.

A kormányfő ezután Ilham Aliyev azeri elnökkel találkozik a Zogulban található elnöki palotában, majd Magyar Érdemrend kitüntetést ad át Mehriban Aliyevának, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének – adta hírül az MTI.

Szlovákia választott

Fico nyert is, és nem is. A legnagyobb meglepetést a Kotleba vezette szlovák szélsőjobboldal szolgáltatta.

De ki a töcs az a Kotleba?

A szlovák Tyirityánról itt olvashattok bővebben:

Az Anonymous feltőrte Trump telefonját: hangpostafiókjában Trumpnak hálálkodnak az amcsi libsi firkászok! pfffffffff XDDDD

Sőt, az ingatlanmilliárdosnak járó vásárlási kedvezménnyel a képen látható MSNBC-alkalmazott, Tamron Hall vett magának egy Gucci ruhát! XDD

Durván, kibaszottul, nagyon, elképesztően, szédítően és tiszteletparancsolóan nőtt Merkel népszerűsége

Csak így tovább! /WTF/

Csak óvatosan Hilary! Trumpnak ordas nagy van

Bizony! Mindez pedig az atv humorbajnokságának szintjére süllyedt republikánus elnökjelölti vita során kellett hogy kiderüljön!

Ha Joseph Heller ezt megélhette volna!

De a farokméregetésnek itt még nincs vége!

Vajon mit igyekszik kompenzálni szegény Kim Dzsongun akkor, amikor.....

Készenlétbe helyezi országa atomarzenálját! XDDD

Végre egy jó hír a hazáját eddig el nem hagyó, szír és iraki maradéknak! Az oroszokat is megszégyenítő bombázásba kezdhet az USA

Be kell vetni Szíriában és Irakban a B52-es bombázókat – ezt mondta Hawk Carlisle tábornok, az amerikai légierő harci gépek főparancsnokságának vezetője és Charles Brown altábornagy, a légierő központi főparancsnokságának parancsnoka egy konferencián nemrég.

Kultúra

Figaro-videót rendezett Bret Easton Ellis

Nem is akármilyent. Garantált szemkikerekedés! Ha operaénekes lennék, csak így élnék!!!!

„Magyar filmet csináltam, úgy érzem, ez eléggé üt.”

Hazaérkeztek Nemes Jelesék Los Angelesből, 3,8 kg többlettel!!! :)))

Nagyon abba kéne hagyni a „mi” és „ők” retorikát. Egymásra vagyunk utalva ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, innen nem megy senki sehova – hangsúlyozta Röhrig, aki felhívta a figyelmet a porajmosra is, a roma származásúak holokausztjára, amely meglátása szerint olyan téma, amelyről kevesen tudnak.

http://mno.hu/film/nemes-jel…

Ákos művét mutatja be az Operaház az 1956-os forradalom 60. évfordulóján!

Tisztelet a hősöknek!

Mucsi Mrożeket rendezett, és ha már megkérdezték, elmondta véleményét másról is

„Meggyőződéssel hiszem, hogy amikor nagy számban hagynak el egy országot, az nem kalandvágyból történik, legyen szó akár Szíriáról, akár Magyarországról 1956-ban. Mindig benne van az életben maradás igénye vagy az, hogy az emberek nem bírják a szellemi elnyomást. És nagyon kevesen vannak, akik új hazára tudnak lelni:a szabadságuk lehet nagyobb, de otthonuk nincsen. Azt gondolom, ha itthon is lehetőségük lenne annyit keresni, mint mondjuk Angliában, az emigránsok legnagyobb része hazajönne” – mondja az Origónak Mucsi Zoltán, aki ezúttal nem színészként vesz részt az előadásban.

Több könyvet vettünk tavaly

Pontosan 3,24%-al többet, mint 2014-ben.

Donald Trump beszivárgott a kultúrrovatba is

Kínát az egyik legfőbb bajforrásnak kikiáltó Trump beszédeiből kivágták a China szót, az ebből készített montázst pedig lekísérték egy basszusgitárral. Nem fogod kibírni röhögés nélkül:

Egymás után jelenti be idei fellépőit a FEZEN: jön a DEVILDRIVER

A fehérvári zenei napok rendezvény (FEZEN) szervezői újabb fellépőket jelentettek be. Az idei húzónév egyértelműen a The Cult lesz, de fellép többek között a Guano Apes, a 69 eyes, és egyik nagy kedvencem a Devildriver is. A Coal Chamber énekes, Dez Fafara vezette Thrashbandát 2010-ben, a Megadeth előzenekarként volt szerencsém megtekinteni. Nem voltak rosszak! :)))))

Velük búcsúzom:

/témaszolgáltatók: Steinmann Amy, AndyLandy, Bagaméri, Chuck Finley, Örjöngő Szurikáta, Klinkerhoffen/

Update: Ez lemaradt... Lesznek akik értékelni fogják :))):