Terrorkomló

Újabb időkben komlóinak lenni világhatalmi tényezővé nemesedett. Joulupukki, aki a közeli Pécsre valószínűleg a büdös életbe be nem teszi többé a szánját, már most bejelentkezett jövő évre városunkba. Mi adtuk a világnak Tribuszernét, Pongót, a bugyiárust, Czukor Zolit és Glöckler Oszvaldot (igen, ő egy komlói Nobel-békedíjas, kapja be Kisújszállás is), és persze tanítványom volt Aleska Diamond, az immáron visszavonult pornódíva és análkirálynő, igaz hogy még polgári nevén. Emlékszem különben arra is, hogy mindig színésznő akart lenni a drága. Jó érzés látni, ahogy egy álom beteljesül. Aleska másodunokanővérével meg együtt zenélek.
Egyszóval komlóinak lenni már eddig is cefetül felemelő érzés volt, erre most tessék, kiderült az is, hogy a nemzetbiztonság szerint a magyarországi muszlim terrorizmus bázisa valószínűleg nem más, mint Komló. Ezt abból következtették ki, hogy egy pécsi székhelyű, de kuvaiti tulajdonú cég 16 lakást vásárolt városunkban, arab ügyfelek részére (suttognak szíriai, egyiptomi és jordániai vevőkről is). Ha az utca hangjára fülelünk, akkor rendkívül sok bennfentes infóhoz juthatunk. Igaz, ezeket konvertálni kell köznapi magyarra, így például a szudáni/szomáliai és/vagy sumer vásárlókról szóló pletykák valószínűleg nem egészen pontosak, ahogy abban is kételkedem, hogy az Oszama bin Laden FEJPÁNTJÁT a ruhaszárítón felismerni vélő szomszéd tökéletesen ura érzékeinek. A kételkedők persze oda vélekednek, hogy talán csak az ország egyik legszebb természeti környezetében, az utóbbi években iszonyatosan rendbe rakott, tényleg szép és kellemes városkában*, a megyeszékhelytől alig 20 percre, Sikondafürdőtő meg 15-re nemigen tudna máshol egy pénzember 2,5-3 szobás lakásokhoz jutni 3 millió forint alatt.

*Aki az elmúlt 10 évben nem járt Komlón, az meg fog lepődni, ha idejön. Komolyan.

Advertisement

Néhányan emlékeztetnek arra is, hogy 3 éve zsidók, két éve pedig oroszok vásárolták állítólag a komlói lakásokat tucatszám, azt sugallva ezzel, hogy évről évre ugyanez a hír RÖPPEN FEL, mindig az aktuálisan veszélyesnek titulált nációval SÚLYOSBÍTVA, nem beszélve arról, hogy sem zsidó, sem orosz, sem arab lakosokkal nem futott még senki össze. A nagy számú holland betelepedett persze nem hír, mondják ők.

Illustration for article titled Terrorkomló
Advertisement


Kérem szépen, én ezeket a találgatásokat félrevezetőnek találom. Hogy úgy mondjam, rosszul ülünk ezen a lovon. Véleményem szerint nem az a kérdés, hogy vannak-e arab befektetői sejt(k)ek Komlón, sokkal inkább az, hogy miért nincsenek, ha egyszer volna rájuk igény? Álmaimban Komló a kihelyezett dubajozás hazai fővárosa lehetne: a gyenge gyomrú, repülőt nem bíró hölgyek itt helyben, autóbusszal elérhető távolságban találkozhatnának az arab kultúrával; tevékkel viselős homokdűnéket látok erotikus álmaimban, és Djihad márkájú joghurtgyárat, meg esztergált olajfúrótorony-kulcstartókat. A helyi textilipari cégek prémium kategóriás fürdőköpenyeket kezdenének gyártani, meg turbángyolcsot, a mezőgazdaság és a konzervipar átállna a kósercukkíniről a csicseriborsó-krémre. Mindenki kövér volna, szőrös és undorítóan jómódú. És mindenkinek járna egy Aleska, grátisz, de becserélhető volna xboxra vagy 4 kiló csíkos zoknira.

Mert én imádom a csíkos zoknikat.

Share This Story

Get our newsletter