This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Őrület!

A Magyar Nemzetnél folytatom. Kedves barátaim: jó lesz ez! Drága ellenségeim: összenő, ami összetartozik!

Advertisement

Lám-lám, nemcsak origós médiás hírek rengetig meg a világot a mai napon!

Érdekes egyébként, hogy az elmúlt három és fél hónapban beesett megkeresések túlnyomó többsége jobbról esett be. Lehet, hogy egy pillanatra nem figyeltem oda, és konzi lettem rajtaütésszerűen? Mondjuk az én koromban ezen már igazán nem kéne csodálkozni. Vagy mégis inkább az van, hogy a langyosakat kiköpi a szisztéma? Nem tudom, és mindegy is, nem ez a fontos.

Advertisement

Hanem az fontos, hogy azt beszéltük meg énrám kíváncsinak és nyitottnak mutatkozó nemzetes emberekkel: saját blogom – vagy rovatom, vagy mim – lesz az mno.hu-n, névre szóló, testre szabott, ahol azokat a témákat viszem tovább, amikben a Cinken is megnyilvánulgattam rendszeresen. Politika (elsősorban bel- és szláv), kultúra (legfőképpen film és könyv, olvassatok mindennap), sport (mindenekelőtt jégkorong és futball), gasztro (nyilván sör és bor), jövés-menés (jobbára Monarchia), lírai memoár (apám kertje és sok más megvolt, de akad még ez-az az úgynevezett tarsolyomban).

Illustration for article titled Őrület!
Advertisement

Hogy mikor indul a cucc, még nem döntöttük el, mert a nevén-címén nyammogunk egy kicsit. De január elejére tuti, hogy meglesz. Ha már meglenne, akkor biztosan írtam volna épp valamit arról, hogy milyen szuper Crate-söröket csapolnak aktuálisan az Élesztő Importerben. Mivel azonban még nincs meg, nem írok erről, de ha arra jártok, igyatok Pale Ale-t.

Ja, és lesznek szövegek a printben is, a hétvégi mellékletben: tíz év pauza után jelenek meg ismét nyomtatásban mindjárt szombaton! Hihetetlen!

Advertisement

Egy szó, mint száz, itt tartunk. Amint a helyükre kerülnek az összes elemek, vagyis lesz url meg minden, majd jelentkezek megint.

Még valami eszembe jutott: a jégkorongos könyv kéziratát január 5-én kell leadnom – szorgalmasan írom! –, és a tervek szerint február első felében megjelenik a mű. Hiába, pörgés van a színfalak mögött!

Advertisement

Jó mulatást, vidám karácsonyt és jópofa új évet kívánok addig is mindenkinek!

(A fénykép nem az új – konzi – imázsomat ábrázolja, nincsen már bajusz, a Movember-projekt végén elillant. A póló felirata miatt gondoltam érdekesnek berakni ezt ide most.)

Share This Story

Get our newsletter