Cukis√°g kettŇĎsl√°t√°s

Legut√≥bbi hossz√ļ sz√ľnetem az√©rt volt, mert miut√°n eltemettem D√©dikuty√°t, √°polnom kellett a Gusztit, aki hosszas betegesked√©s ut√°n √°prilis 12.-√©n v√©g√ľl feladta a harcot. Nagyon megviselt a dolog, nem volt kedvem a vil√°gon semmihez, munk√°ba √©s h√≥ba temetkeztem j√ļniusig, azt√°n valamennyire √∂sszeszedtem magam, de √ļgy n√©z ki, hogy ism√©t hosszabb-r√∂videbb sz√ľnetek k√∂vetkeznek.

Ments√©gem term√©szetesen most is van, eg√©szen pontosan kettŇĎ. Aranka √©s Pank√°cska a becs√ľletes nev√ľk. Nem kedvelik t√ļtlzottan a blogol√°st. Mivel hasonl√≥an nordikus alkatok mint √©n, ez√©rt szinte csak akkor p√∂r√∂gnek, amikor hŇĪv√∂sebb van, ez pedig min√°lunk ilyent√°jt a hajnal √©s az √©jszaka.

Advertisement

Amikor v√©gre √°tmenetileg kiter√ľlnek, akkor lenne valamennyi idŇĎm a g√©pel√©sre, de valamikor aludnom is kell, sz√≥val √°ltal√°ban alv√°ssal t√∂ltj√ľk a csendes pihenŇĎt. √ćg√©rem, hogy igyekezni fogok, amennyire csak tudok. A pisi-pisi-aztneeddmeg-jajhovam√©sz-pisi-ev√©s-neharapj-ne√°ss-pisi program azonban j√≥val feszesebb ann√°l, mint amire eml√©keztem. (kakilni m√°r megtanultak rendesen)

Advertisement

Ok√©, bevallom kicsit kisz√≠neztem a t√∂rt√©netet, igazs√°g szerint akkor sem f√©rnek a bŇĎr√ľkbe, amikor meleg van. Sz√≥val most le is l√©pek, ezt a rendk√≠v√ľl fontos posztot engedt√©k a kis c√°p√°k, ezt is csak az√©rt szerintem, mert r√≥luk sz√≥lt.

A hom√°lyos fot√≥k√©rt ut√≥lag is eln√©z√©st k√©rek, de pr√≥b√°lj meg lefot√≥zni rep√ľlŇĎ puskagoly√≥kat egy mobiltelefonnal.

Advertisement