Vörös szőnyegen az idei női tenisz világranglista első 10 helyezettje.

Az első helyezett,az erre elképesztő torna mutatványra is képes Serena Williams külön is megérdemel néhány sort. Korábban sokan nem kedvelték,de az idei teljesítményével,kedves, szimpatikus magatartásával és elsősorban a saját magát nem kímélő játékával méltán érdemelte ki a nézők szimpátiáját,valamint az első helyét az idei világranglistán.Többször a “sír széléről” tért vissza,sérülések,hőségben játszott három játszmás mérkőzéseket követően került ebbe a pozícióba.

A teniszező hölgyeket mi nézők többnyire mérkőzések között,ritkább esetekben a pályára vezető út alatti autós interjúk során láthatjuk,civilben szinte sohasem. A stúdió beszélgetések is teniszruhában történnek.A nagy versenyeket megelőző,a tornák befejezését követő bemutatókra, fogadásokra és búcsúestekre pedig csak a profi fotósok segítségével juthattunk be.Többük esetén ember legyen a talpán, aki mindegyiküket felismeri estélyi ruhában.Lásd a korábbi Cink/Konc cikkünket.

.A teniszező hölgyek elegáns megjelenése,akár a világhírű modellünk Palvin Barbara Cannes-i vörös szőnyeges megjelenésével is felér.A képen Kvitova,Radwanska,Halep és Palvin Barbara.A kedves hölgyolvasóinknak pedig megígérjük,hogy rövidesen a férfiranglista első 10 helyezettjei közül is kiemeljük a legklasszabb pasikat!

Advertisement

Advertisement

Íme a legfrissebb 2015 évi WTA ranglista.Igazán sok meglepetéssel nem találkozhatunk,talán a rangidős olasz hölgy Pennetta előkelő helyezése a meglepetés,de az idei US Open győzelme alapján méltán megérdemelt.Pechünkre inkább néhány gyönyörű hölgy hiányzik az első tízből,mint Ana Ivanovic és Caroline Wozniacki. Kedves férfi szurkoló barátaimnak elmondanám,hogy bár csak 1,5-2 méteres távolságból is,de készíthettem fotókat Ana Ivanovicról és Vika Azarerenkáról és legnagyobb csalódásomra azt tapasztaltam,hogy élőben mindkét hölgy 180 centiméternél is magasabb.Így talán megértitek,hogy nem is mertem próbálkozni náluk.Róluk is lesz kép,csak rajtuk múlik!A ranglistának magyar vonatkozása is van,a magyar szülők svájci színekben induló leánya Bacsinszky Timea idei váratlan kiugró teljesítménye 12.helyet ért. Az idei női tenisz évet búcsúztassuk az ígért tíz hölgy elegáns fotóival és a mérkőzések alatti felvételeivel.Számomra a szépségverseny sorrendje: 1.Penneta. 2.Sharapova 3.Muguruza. Kíváncsian várjuk,hogy milyen sorrendet javasoltok!A képek sorrendje,a WTA lista sorrendjének felel meg.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement