A 2. magyar hadsereg megsemmisülésének 73. évfordulójával kapcsolatban adott ki közleményt a még mindig Kádár krumplilevesében fürdőző féleszűek pártja, a ki-, bebaszott Munkáspárt. Napi kiáltványukban idézik a honvedelem.hu megemlékező szövegét, majd kiegészítéssel élve, ahogy a címben is leírva vagyon, megírják a tutit, a frankót, a realt. Yo!

Mármint hogy: “Minek mentek oda?”

Jó kérdésfelvetés ám ez, néhány mogyoróagyú kommenistától, tárgyaljuk is meg azonnal, mindenféle történészkedés nélkül.

Advertisement

A komcsik verziója generálta párhuzamos világban így történhettek a dolgok:

“Képzeld! Széttéptem a behívóm! Minek menjek oda, nem igaz?”

“Géza! Nem lenne kedved átruccanni velünk a muszkákhoz egy kis csetepatéra? - Mi ez már megint Zoltán? És ugyan mi végre? - Csak úgy! Történelmi szükségszerűség!- Hmmm... Lett volna még egy kis elintéznivalóm, de nem bánom, menjünk!”

Advertisement

Ha ez a komcsik szellemi tolatólámpája által megvilágított történelem, akkor milyen szög egyszerűségű lehet a jövőképük? De maradjunk még ebben a világban, Dorothyként és Toto kutyaként ugrabugrálva.

A felelősök nevét, rangját és címét, illetve a remélt politikai hasznot ma már nagyjából tudjuk, de az is nyilvánvaló, hogy az áldozatot mindezért nem a Horthy-féle tökfilkók hozták meg, repülőbe égett utód ide vagy oda. A munkáspárt szerint viszont ez mindegy is! A lényeg hogy nem volt ott dolguk, a többit pedig bassza meg a kurva anyja!

Advertisement
Illustration for article titled A munkáspárt megmondta a frankót!

Kapásból az elmebajon kívül nem tudok más magyarázatot arra, ha valaki önként és dalolva húzott ki a hírhedt keleti frontra. Nyilván ilyen nem is nagyon volt. A komcsik buksijában még mindig tenyésző mitológiában azonban a katona a zászlóért, az ideológiáért ment a háborúba, nem pedig azért, mert muszáj volt neki. Ezt konvertálja át aztán a suttyója, a Donnál megsemmisült magyar hadseregre, és alkalmazza is, arcátlanul.

Advertisement

Ezen logika alapján minden, az érintett korszakban vagonra pakolt magyartól megkérdezhettük volna: hova mész, és mi dolgod ott?

Szánakozni sincs erőm a nyomorultjain, de komolyan. Picit bosszant ugyan, hogy bejegyzett pártként, közpénzből teszik ezt, de megnyugtat a tény, hogy bizonyos demográfiai törvényszerűségeknek köszönhetően, lassan, de biztosan eltűnnek majd a süllyesztőben.

Advertisement

/kép: komcsik/

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel, csillagozd, hálásak leszünk érte és nagyon örülni fogunk, hiszen Neked írjuk a blogot!
Véleményed hozzászólásban, Facebook-üzenetben és bemutatkozó oldalunk Kapcsolat menüpontjában, valamint impresszumában megtalálható személyes elérhetőségeinken várjuk.
Megtalálhatod és követheted a Koncot a Facebookon, a Twitteren és a Tumblren is, bemutatkozó oldalunk a konc.hu címen érhető el.

Share This Story

Get our newsletter