Alli Baba már most Puskás-díjas gólja és Klopp és csapata 94. percének titka!

A foci szerelmesei nagy bajban voltak szombaton. Milyen meccsek közül válasszanak? A Bundesligát, vagy a Premier League-t nézzék és ott volt még az olasz és spanyol bajnokság is. E hétvégén az járt jól, aki az angol bajnokságot választotta. Nem fér kétség ahhoz, hogy az idei év gólját a Tottenham Hotspur zsenijje Dele Alli lőtte a Crystal Palace ellen és ott volt a másik csoda ember Harry Kane feje is. Itt kérem meg BLSZ III. Béla külsős munkatársunkat, hogy alkalomadtán írja meg a Konc olvasóinak, hogy miért szeretett a Tottenham Hotspurba és mi lett az első szerelmével az Újpesttel.

Az év meccsét pedig a kedvenc edzőm Jürgen Klopp csapata, a Liverpool játszotta a Norwich City otthonában. Nem véletlen, hogy a mérkőzések eredményeit itt még nem tüntetjük pfel, az összefoglalók már minden helyett beszélnek, de magyarul nem. A biztonság és a jobb minőség kedvéért beillesztjük mindkettőt a goalsarena.org-ról is.

Advertisement

Azért a mai nap tartogathat számunkra kedves meglepetést. Van esélye annak, hogy a Bundesliga délutáni fordulójában, az immár szigorú Kleinheisler szerepet kap a Werder Bremen csapatában, de legyen a félszemetek az Arsenal : Chealsea rangadón és lesz Juventus : Roma, valamint Real Madrid : Betis meccs is.

Advertisement

Crystal Palace : Liverpool összefoglaló:

Az esernyős Dele Alli még csak 19 éves, a hurrikán Harry Kane pedig 22!

Advertisement

Jürgen Klopp csodát tesz a Liverpoollal is?

Norwich City : Liverpool összefoglaló:

Ha tetszett az írás, oszd meg ismerőseiddel! Mi nagyon örülni fogunk, és hálásak leszünk érte, hiszen Neked írjuk a blogot! Véleményed hozzászólásban, Facebook-üzenetben, vagy az impresszumban megtalálható személyes elérhetőségeinken várjuk.

Advertisement

A Koncot megtalálhatod és követheted a Facebookon, a Twitteren és a Tumblren is. Bemutatkozó oldalunk a konc.hu címen érhető el.

Ha FB megosztás közben tigrisek vagy vízesés nehezíti az utat, ne add fel, oszd meg bátran!