A fenti id√©zet T√≥th Tibort√≥l (Tiboru, cinkita) sz√°rmazik, aki N√≥gr√°di Gy√∂rgy biztons√°gpolitikai t√≥tumfaktum szavaira reflekt√°lt. Ugyanis N√≥gr√°di √ļr a minap kijelentette, hogy a P√°rizsi mer√©nylet Hollande minisztereln√∂k √©s a titkosszolg√°lat alkalmatlans√°g√°b√≥l k√∂vetkezhetett be, ugyanis szerinte l√©tezne 100%-os v√©delem.

Tiboru kifejtette, hogy ŇĎ hogyan l√°tja a p√°rizsi mer√©nyletet, a tikosszolg√°latok hib√°it, √©s hogy mit gondol az elk√∂vetŇĎkrŇĎl √©s migr√°nsok k√∂z√© b√ļjtatott terrorist√°kr√≥l.

A lust√°bbak kedv√©√©√©rt pontokba szedem a l√©nyeget, de azt javaslom, hogy olvass√°tok el az interj√ļt!

  • A francia h√≠rszerz√©s elhanyagolta az emberi erŇĎforr√°sokra t√°maszkod√≥ h√≠rszerz√©st a technikai m√≥dszerek jav√°ra.
  • A migr√°nsok k√∂z√© b√ļjtatott terrorist√°k b√°r nem kiz√°rhat√≥ak, de a legkev√©sb√© hat√©kony m√≥dja lenne az Eur√≥p√°ba ir√°nyul√≥ terrorista exportnak., ez√©rt ennek sz√°ma el√©g csek√©ly lehet.
  • Az eur√≥pai n√©pess√©gbe √©rkezŇĎ muzulm√°nok f√∂l√©ny√©vel riogatni finoman sz√≥lva populista h√ļz√°s. Jelenleg 2% k√∂r√ľl van az iszl√°m vall√°s√ļak l√©tsz√°ma az Eur√≥pai Uni√≥ban.
  • Val√≥sz√≠nŇĪleg t√∂bb j√°t√©kteret kapnak a j√∂vŇĎben a titkosszolg√°latok a terrorizmusvesz√©ly elh√°r√≠t√°sa √©rdek√©ben.

Advertisement

Tiborunak van egy kor√°bbi cikke is, ami nagyon is ebbe a t√©m√°ba v√°g. Ezt a cikket a janu√°ri mer√©nyletek ut√°n √≠rta, √©s √ļgy l√°tszik m√©g ma is aktu√°lis.

Advertisement

√Čs v√©g√ľl Klinkerhoffen koll√©g√°ra √©n is reflekt√°ln√©k.