A VBK már a múlt, mostantól a VPBK lesz a menő!

Nagy megnyugvással töltött el a hír, hogy a polgári körök nem hogy nem haltak ki, hanem újabbak alakulnak még napjainkban is. Ma például a Vlagyimir Putyin Polgári Kör alakult meg. Nincs itt semmi látnivaló kérem! Lássuk az alapító szervezetek közleményét!

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták több tagja megalakította a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. A szerveződés célja: megismertetni az orosz elnök páratlanul eredményes munkáját, melyet az orosz nép felemelkedése, s hazája megerősödése érdekében kifejtett.

További cél, hogy a magyar társadalom kiadványok és előadások révén jobban megismerje az orosz nép értékteremtő kultúráját írók, költők, zenészek, képző- és színházművészek stb.) valamint a tudomány terén elért eredményeiket, melyek gazdagítják az egyetemes emberiséget, szemben a dekadens Nyugat hanyatló világával.

Putyin a legtöbbet tette a világbéke megőrzése érdekében: mérvadó körök (ideértve a nyugati világot is) napjaink legtekintélyesebb, s a világ legbefolyásosabb államférfijaként tartja számon.

Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak –, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket, ezért intézményes keretek között, szervezett formában kell népszerűsíteni Putyin elnököt.

Advertisement

Én mondjuk azon is meglepődtem, hogy vannak Nemzeti Szociáldemokraták, de remélem legközelebb a Nemzeti Szocialistákról is olvashatok.

Share This Story

Get our newsletter