A szépség és a Schweinsteiger.

Már az is elviselhetetlen érzés volt amikor a golfozó Tiger Woods feleségül vette a sielő Lindsey Vonnt, de mivel sem golfozni, sem óriásműlesiklani nem tudok, valahogy túltettem magam rajta. Azóta ők is! De ami kedden Velencében történt, az a tenisz és futball szerelmeseinek, már szinte elviselhetetlen. Bár már lógott a levegőben az esküvő, hiszen köztudott volt, hogy a korábbi Bayern München futballista, jelenleg a Manchester Unitedben ritkán játszó 31 éves középpályás Bastian Schweinsteiger - jobb nem lefordítani a nevét - és a 2008-as Roland Garros győztese Ana Ivanovic – aki három évvel fiatalabb nála – már két éve egy párt alkotott. Megnyugtatásként - Ana Ivanovic 184 cm magas, nem kisembernek való vidék.

Advertisement

A keddi esküvő színhelye a velencei városháza volt A vendéglistát szigorúan titokban tartották, de a kiszivárgott sajtóértesülések szerint a meghívottak között ott volt Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya, a csatár Thomas Müller, valamint Uli Höness, a Bayern elnöke is. A mennyasszonyt a teniszsztárok közül Angelique Kerber és Andy Murray képviselte.

Advertisement

Advertisement

Az esküvőre érkezés és távozás természetes viziúton történt. Ebben a linkben egy rövid videót is találhattok róla:

Advertisement

Itt pedig az MU rövid videója:

Advertisement

Az ifjú pár búcsút intett a barátoknak és elindultak a boldogság felé. Csak nehogy később Schweinsteigernek eszébe jusson az EB-n fölélőtt 11-ese.

Advertisement

Egyet sajnálhatunk csak, hogy Ana nem a kedvünkre öltözött!

Advertisement

Bár ami igaz, az igaz, nem is illett volna az eskűvői asztalhoz.

Advertisement

El is köszöntek tőlünk, egy mosollyal:

Advertisement

Itt pedig további képeket láthattok:

Advertisement

Utószó!

A cikk írójának 2008-ban, a SYMA csarnokban rendezett FED-kupán, lehetősége volt testközelből is képeket készíteni gyönyörű Ana Ivanovicról. Akkor kellett volna lépnem! Fogadjátok szeretettel:

Advertisement

http://www.fedcup.com/en/draws-resul…