BETH HART AZ ESKÜVŐN! I'll take care of you.....Remake

Az ifjú pár első táncára ajánljuk, továbbra is! Benne a teljes Amsterdam-i koncertjük!

A blueskedvelők számára az egyik nagy és szerencsés találkozásra akkor került sor, amikor az elképesztő tehetségű és hangú énekesnő Beth Hart találkozott a zseniális blues gitáros énekessel Joe Bonamassával, mint erről már egy korábbi írásunkban kitértünk.

Advertisement

A zenész párosnak egymás után jelentek meg a jobbnál-jobb közös CD-i, a 2012-ben kiadott első lemezük a Don’t Explain már világsiker volt. Az azt követőek pedig csak növelték a közkedveltségüket. Az idei új megjelenéseikről a cikk végén beszámolunk.

Ahogy ezt az előző posztunkban is említettük, sok esetben kérnek fel barátaim, hogy keressek számukra, bizonyos ünnepélyes alkalmakhoz illő zenéket. Eddig talán a legszerencsésebbb választás, amely az ifjú pár első táncához tökéletesen illett, a Beth Hart-Joe Bonamassa Don’t Explain lemez a 8-as száma volt, az I’ll take care of you. Ezt javasoltam néhány évvel ezelőtt is, de az elmúlt hétvégén, még az előzőekhez képest is nagy sikere volt. Próbáljátok csak ki, akár otthon is!

Idézzük csak fel! I’ll take care of you:

Azóta 2014-ben megjelent a páros hatalmas sikerű Amsterdam-i dupla CD-je a Live in Amsterdam is.

Advertisement

A teljes koncertet megtekinthetitek itt:

Advertisement

IDEI ÚJDONSÁGAIK:

Beth Hart és Joe Bonamassa azóta pedig külön-külön is tovább szárnyal. Beth Hartnak idén jelent meg a Fire on the floor CD-je, Bonamassának pedig a Live at the Greek Theatre című új dupla lemeze.

Advertisement

Beth Hart zseniális, Fire on the Floor immár jazzes CD-jéről, hallgassátok meg a lemez kezdőszámát a Jazz man-t:

Bonamassa pedig megmaradt a gyökereinél a Greek Theatre-ben, íme a CD-ről az I’ll play a blues for you:

Share This Story