Nadal,Djokovic,Federer is elbújhat mögötte,csak Faházi Janika nem!

Illustration for article titled Bezzeg az asztalnál meghalna!
Advertisement

Korábban,a a női tenisz idei bombázóiról szóló írásunkban ígéretet tettünk,hogy nem felejtkezünk el a hölgy olvasóinkról sem. Nos,el lehet felejteni Wimbledont,az US Opent,a French Opent,az Ausztralian Opent,ha megtekintjük Pablo Schurig tenisz trükkjeit.Annyit azért hozzáteszünk,hogy nem csak egy,a videón látható bravúrokra képes fiatalemberről van szó.Pablo Schurig a Northern California-i Lafayette Tennis Club vezetőjeként jelentős tenisz eredményekkel is büszkélkedhet.Íme:

Pablo was ranked #1 in the nation for Men’s 30 Doubles Division, and holds 21 Men’s Open Championship Titles. Pablo won the 2014 National Men’s Open 30+ Doubles Title and he captained his 5.5 Men’s team to a win the 5.5 National Championship. He is a graduate of Virginia Tech where he played NCAA Division 1 tennis for 4 years. Pablo has been teaching tennis for 14 years and has worked with world ranked Dmitry Tursunov. Pablo has been ranked #1 in Northern California in Men’s Open Doubles, and is currently ranked #1 in NorCal In Mixed Doubles.

Advertisement

Az utóbbi idők YouTube tenisz szenzációja Pablo Schurig trükkjeinek rövid videó összeállítása volt, melyen minden egyes trükkjének nevet is adott.BLASZ III.Béla,a sokoldalú külső munkatársunk pedig a Konc felkérésére,vette a fáradságot és a videón látható angol elnevezéseket magyarra fordította. Nézzük meg a videót,majd a trükkök elnevezéseit.

Figyelem!!!!Jönnek még további tenisz trükk csodák,Djokovictól-Federerig,majd befejezésül a pingpong királya Faházi Janika!

Az elnevezések:

Ravasz szervák

The Iron Lotus Serve: Piruett-adogatás

The Soup Nazi Serve: Pincérszerva

The Chainsaw Serve: Láncfűrész-adogatás

The Con Artist Serve: Szélhámos-szerva

The Phantom Serve: Fantomszerva

The Samurai Sword Serve: Szamurájkard-adogatás

The Bait and Switch Serve: Itt a fehér, hol a fehér?

The Double Ace: Ászra ász

The Slim Shady Serve: Mit vártál, magas labdát?

Ígéretünknek híven,most pedig nézzük meg,milyen bravúrokra képesek a világ élvonalába tartozó kedvenceink;Djokovic,Federer,Monfils és a többiek,ráadásul mérkőzések közben.

Advertisement

World’s Most Amazing Tennis Trick Shots

Már csak a címben szereplő,”Bezzeg az asztalnál meghalna!”csattanójú régi vicc,ide vonatkozó mondatára kell megadnunk a magyarázatot. Pablo Schurig csak nézné,hogy a 72 éves Faházi Janika,még a mai napig is mire képes a pingpong ütőjével.Az ütő nála nem is jó kifejezés.Janika lángossal,strand papuccsal,parkettléccel,sőt zsíros kenyérrel,szinte bármilyen tárgyal képes remekül játszani és a sport pályafutása is figyelemreméltó.Sajnos,csak a parkettléces asztalitenisz meccsét találtam,de ez is minden helyett beszél.Azonban a mellékelt Friderikusz showban annál többet megtudhatunk róla!

Faházi Janika Friderikusznál:

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter