Tom Hardy √©s DiCaprio minden idŇĎk legkem√©nyebb filmj√©ben a Visszat√©rŇĎben.

A csillagok f√∂ldi h√°bor√ļj√°t rendezte meg a t√∂bbsz√∂r√∂s Oscar d√≠jas Alejandro Gonz√°lez I√Ī√°rritu a leg√ļjabb √©s m√°ris elk√©pesztŇĎ sikerŇĪ filmj√©ben a The revenant-ban.A film itthon A visszat√©rŇĎ c√≠mmel borzolja a n√©zŇĎk idegeit a mozikban.A The revenant az IMDb-tŇĎl 8,2*-ot kap,amely √©rt√©ket kor√°bban szinte csak a legfelkapottabb sorozatok √©rdemelt√©k ki.A Tot√°l sz√≠v√°s 9,5*-al vezet. A film a Los Angeles-i decemberi bemutat√≥t k√∂vetŇĎen janu√°r 1.-ig Amerik√°ban 1 320 348 USD bev√©telt √©rt el.

Most érkezett:

A The revenant a Golden Globe-on elnyerte a legjobb rendez√©s d√≠j√°t, a legjobb d√°mai film d√≠j√°t, DiCaprio pedig a legjobb dr√°mai f√©rfi sz√≠n√©sznek j√°r√≥ elismer√©st. A Saul fia a legjobb idegennyelvŇĪ film d√≠j√°t √©rdemelte ki.

Advertisement

A Visszat√©rŇĎ megt√∂rt√©nt esem√©nyek alapj√°n k√©sz√ľlt.A t√∂rt√©net ismertet√©se helyett,ink√°bb ide illesztj√ľk az IMDb t√∂m√∂r √∂sszefoglal√≥j√°t,b√°rmi t√∂bbet √≠rn√°nk r√≥la,elvenn√© a k√∂zel 3 √≥r√°s film teljes √©lm√©ny√©t.

‚ÄúA frontiersman named Hugh Glass on a fur trading expedition in the 1820s is on a quest for survival after being brutally mauled by a bear‚ÄĚ.

Advertisement

A filmben minden megtal√°lhat√≥,az emberevŇĎ √≥ri√°s medv√©tŇĎl kezdve,a gonosz √©s j√≥ indi√°nig,a feles√©g √©s gyermekgyilkos indulatokt√≥l,a t√ļl√©l√©s√©rt mindent elk√∂vetŇĎ hŇĎsig,a velej√©ig gonosz,p√©nzs√≥v√°r t√°rst√≥l,a Fargon√°l is kem√©nyebb fagyos,h√≥bor√≠totta,sebes sodr√°s√ļ foly√≥kkal teli vadreg√©nyes helysz√≠nekig. Akik nem rajonganak a filmben brili√°ns DiCaprio√©rt,azok √©lvezhetik Tom Hardy egyre jobban kibontakoztat√≥ tehets√©g√©t,v√°rhat√≥an janu√°r 14-tŇĎl a hazai mozikban is.

Az igaz t√∂rt√©net val√≥di szereplŇĎje √©s DiCaprio:

Advertisement

A film elŇĎzetese tal√°n √©reztet valamit a film izgalmaib√≥l:

A t√∂rt√©netben Tom Hardy √©s DiCaprio egy√ľtt indulnak,majd m√°s-m√°s utat j√°rnak be,de a film v√©g√©n majd megl√°tj√°tok,hogy ism√©t tal√°lkoznak-e!

Advertisement

Megk√∂nnyebb√ľl√©s√ľl n√©zz√ľk a film decemberi Los Angeles-i bemutat√≥ja alkalm√°b√≥l k√©sz√ľlt fot√≥t:

Advertisement

A k√©pen balr√≥l-jobbra: Alejandro G. Inarritu,Tom Hardy,Leonardo DiCaprio √®s a film operatŇĎre Emmanuel Lubezki l√°that√≥.A n√©zŇĎk-vel√ľnk egy√ľtt-joggal hi√°nyolj√°k a harmadik fŇĎszereplŇĎt,a medv√©t a k√©prŇĎl.