Tom Hardy és DiCaprio minden idők legkeményebb filmjében a Visszatérőben.

A csillagok földi háborúját rendezte meg a többszörös Oscar díjas Alejandro González Iñárritu a legújabb és máris elképesztő sikerű filmjében a The revenant-ban.A film itthon A visszatérő címmel borzolja a nézők idegeit a mozikban.A The revenant az IMDb-től 8,2*-ot kap,amely értéket korábban szinte csak a legfelkapottabb sorozatok érdemelték ki.A Totál szívás 9,5*-al vezet. A film a Los Angeles-i decemberi bemutatót követően január 1.-ig Amerikában 1 320 348 USD bevételt ért el.

Most érkezett:

A The revenant a Golden Globe-on elnyerte a legjobb rendezés díját, a legjobb dámai film díját, DiCaprio pedig a legjobb drámai férfi színésznek járó elismerést. A Saul fia a legjobb idegennyelvű film díját érdemelte ki.

Advertisement

A Visszatérő megtörtént események alapján készült.A történet ismertetése helyett,inkább ide illesztjük az IMDb tömör összefoglalóját,bármi többet írnánk róla,elvenné a közel 3 órás film teljes élményét.

“A frontiersman named Hugh Glass on a fur trading expedition in the 1820s is on a quest for survival after being brutally mauled by a bear”.

Advertisement

A filmben minden megtalálható,az emberevő óriás medvétől kezdve,a gonosz és jó indiánig,a feleség és gyermekgyilkos indulatoktól,a túlélésért mindent elkövető hősig,a velejéig gonosz,pénzsóvár társtól,a Fargonál is keményebb fagyos,hóborította,sebes sodrású folyókkal teli vadregényes helyszínekig. Akik nem rajonganak a filmben briliáns DiCaprioért,azok élvezhetik Tom Hardy egyre jobban kibontakoztató tehetségét,várhatóan január 14-től a hazai mozikban is.

Az igaz történet valódi szereplője és DiCaprio:

Advertisement

A film előzetese talán éreztet valamit a film izgalmaiból:

A történetben Tom Hardy és DiCaprio együtt indulnak,majd más-más utat járnak be,de a film végén majd meglátjátok,hogy ismét találkoznak-e!

Advertisement

Megkönnyebbülésül nézzük a film decemberi Los Angeles-i bemutatója alkalmából készült fotót:

Advertisement

A képen balról-jobbra: Alejandro G. Inarritu,Tom Hardy,Leonardo DiCaprio ès a film operatőre Emmanuel Lubezki látható.A nézők-velünk együtt-joggal hiányolják a harmadik főszereplőt,a medvét a képről.