Igen.

Baromira elkéstem vele.

Filmn√©zŇĎs napom volt, nagyon f√°radtan egy√©bk√©nt, mivel aludni k√©ptelen voltam. Ilyenkor nagyon neh√©z megbaszni az agyamat, a sz√≠vemet megdobogtatni pedig egyszerŇĪen lehetetlen. ElŇĎsz√∂r az √°ltalam kezdetektŇĎl fogva megvetett, √©s m√©lys√©gesen len√©zett heccfilmes provokatŇĎr, Lars von Trier, A nimfom√°ni√°s c. filmj√©nek elsŇĎ r√©sz√©t kellett nyolcra csillagoznom (sajnos nem tehettem m√°st), majd j√∂tt ez a furcsa √Āron gyerek, √©n pedig √ļgy v√°gtam a film adatlapj√°ra a 10-est, mint a pinty.

De milyen h√≠r√©rt√©kkel b√≠r ez, tekintettel arra, hogy a film finoman fogalmazva sem tekinthetŇĎ frissnek?

Advertisement

Semmilyennel. ErrŇĎl a gy√∂ny√∂rŇĪ sz√≥r√≥l jut eszembe:

Két dohányos beszélget:
- Megpróbáltam cigaretta helyett rágógumit használni.
- √Čs milyen eredm√©nnyel?
- Semmilyennel. A r√°g√≥gumi nagyon b√ľd√∂s ha meggy√ļjtj√°k.

Advertisement

Valahogy √°t kellett l√©pnem a Konc k√ľsz√∂b√©t :), √©s ezekn√©l szebben vir√≠t√≥ idegen tollakat, mint amiket Reisz G√°bor filmje sz√°momra elhullajtott, nem tal√°ltam hirtelen. Egy√©bk√©nt is, egy t√°bornok azt csin√°l, amit akar!

A Frankel Le√≥n futkos√≥s fin√°l√© elej√©n, √Āron l√°bujjhegyre √°ll√°s√°nak j√°rdaszeg√©ly√©rŇĎl (pont arr√≥l) 3,8 kilogrammos, neve elhallgat√°s√°t k√©rŇĎ kuty√°nk √©ppen tudna mit mes√©lni: ŇĎ ugyanis ott vette elsŇĎ leck√©it az √ļttest √©s a j√°rda k√∂zti k√ľl√∂nbs√©gek felismer√©s√©bŇĎl, √©s eme ismeretek gyakorlati alkalmaz√°s√°b√≥l.

Advertisement

Na de visszatérve a zavarosba: A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan végre megjelent DVD-n! :))))