Fasza csávó!

Torsa Mátyás megmondta. Meg! Ennek a Tv2-ős riporternek, ennek! Megmondta frankón, hogy nem ad nekik interjút Juhász Péter millás ügyeiről, az egyébként általa, március 17-én, a facebook-on meglebegtetett millás gazdálkodási anomáliákról, a pazarlásokról, amelyeket következetesen Juhász nevéhez tapasztott ez a jóember. Emiatt a NEM miatt a 444-től az Indexig azonnal pajzsra is emelték Torsát, hogy de mennyire de nagyon, de faszántosul megmondta ennek a kellemetlenkedő tv2-riporternek a magáét.( a Torsát megkereső riporter azóta lemondott).

Advertisement

No, álljunk itt meg egy pillanatra...

Lehet Juhászt szeretni vagy nem szeretni, emiatt támadni, lehet a Milla egykori tevékenységét pellengérre állítani, de ennek nem most van itt az ideje. Illetve mégis, lehet hogy most van itt az ideje, a kérdés csak az, hogy ez az időzítés kinek jó igazán?

Advertisement

A hatalomnak mindenképp. Annak a hatalomnak, amely pénzt, paripát, fegyvert nem kímélve rontott neki Juhásznak és családjának. A sajtót részben a megfélemlítés eszközeként használva, takarásból előlépett, kelta típusú erdei tündérkékkel rohamoztat, most már nem is naponként, hanem sokkal inkább óránként, szarva le, hogy az egyébként csak a dolgát végző, ellenzéki politikusként funkcionáló ellenzéki politikus családjának mit kell emiatt kiállnia, vagy mit sem.

Illustration for article titled Fasza csávó!
Advertisement

Torsa - figyelembe véve a mondanivaló magva mellett az időzítést is -, ebben a küzdelemben, a legkritikusabb időben, bizony a se Istent se embert nem ismerő hatalom mellé állt.

Leírja fb-posztjában, hogy Juhász már a millás időkben sem nyomorgott, például méregdrága bérelt autóval járt ( még egyszer felhívnám a figyelmet Torsa időzítésére), miközben ő egy 20 négyzetméteres lyukban nyomorogva támogatta az ellenzéki kezdeményezést. Az érdekes hangvételű posztban Torsa meglebegteti, hogy biztos nem lenne Juhász ilyen határozott a korrupcióval szemben, ha maga lenne hatalmon. Hemzseg az írás a személyeskedő utalásokról, például hogy amíg ő végigfagyoskodta a millázást ( jelentsen ez bármit is), Juhász felélte a pénzt, stb.

Advertisement

Torsa Mátyás - most az ő Juhásszal szemben alkalmazott érvelési technikájával megyek tovább - tegyük fel, nem fogadott el senkitől semmit azért, hogy pont a Juhász ellen megindított média-offenzíva kellős közepén jöjjön elő állítólagos múltbéli gazdálkodási visszaélésekkel a Milla háza tájáról. Tegyük fel, mindezt nem nyomás hatására tette. Induljunk ki abból, hogy ahhoz sem lesz köze, ha a Milla évekkel ezelőtti, kaotikus gazdálkodási ügyeivel kapcsolatban mondjuk valamelyik notórius fideszes feljelentő bead valami fiszfaszt az ügyészséghez, esetleg a NAV-hoz. Tételezzük fel, hogy ezzel sem számolt akkor, amikor entert nyomott a posztjára. Mindezt most, a megindított kormányzati offenzíva kellős közepén, a Juhász ablakán bekamerázó Habony-baglyok inváziója közben kellett megtennie. Nem kettő, nem egy, vagy fél éve. Nem volt alkalma erre azóta, mióta Juhász az V. kerületi ingatlanpanama fejleményeivel, fideszes politikusok rejtélyes meggazdagodásával kapcsolatban napi szinten áll a nyilvánosság elé.

Most pedig ünnepeljünk magyarok, ÜNNEPELJÜNK, mert Torsa nem állt szóba a Tv2-vel Juhász-ügyben.

Advertisement

Talán így, még inkább hasznavehető lesz... Máshogy hangzik a szó, máshogy bizony, ha nem a Tv2 kamerája előtt mondatik el. Torsa Mátyás mégsem egy Zuschlag János, nem igaz?

Utóirat: Nem a legjobb szájízzel kérdezem, inkább picit lemondóan, elkeseredetten: miközben Juhászt és családját agyonvegzálja a hatalom, a “demokratikus magyar ellenzék” hol a picsában van?

Advertisement
Illustration for article titled Fasza csávó!

Share This Story

Get our newsletter