FEL IS CSÚT, LE IS CSÚT! Frissítve!

A hét kérdése! Bennmarad, vagy kiesik a Puskás Akadémia FC a labdarugó NB. I-ből?

Illustration for article titled FEL IS CSÚT, LE IS CSÚT! Frissítve!
Advertisement

Nagy bajban lehet az MLSZ elnöksége. Egyáltalán kieshet-e a felcsúti Puskás Akadémia FC az NBI.-ből, amely egyesület számára egy 3,8 milliárdos stadion épült a miniszterelnök háza mellett és a csapat a TAO támogatásokból eddig messze a legtöbb pénzt -11 milliárd forint- kapta.

Nem fogják kitalálni, melyik egyesület jut a legnagyobb összeghez a cégek által nem befizetett társasági adóból: az Orbán Viktor miniszterelnök alapította, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vezette Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, amely 11,1 milliárdot gyűjtött a tao-pénzekből. / HVG.hu/.

Advertisement

Nézzük, hogy áll a bajnokság a döntő találkozók előtt. A táblázat szerint, a miniszterelnökünk második kedvenc csapata a Puskás Akadémia FC, az utolsó bajnoki forduló előtt kiesésre áll.

Illustration for article titled FEL IS CSÚT, LE IS CSÚT! Frissítve!
Advertisement

Nyomatékkal említsük meg, hogy a Puskás Akadémia FC bennmaradási esélyei, a két héttel ezelőtti MTK ellen aratott, váratlan ??? idegenbeli győzelmével valamennyit javultak. A bajnokság utolsó fordulójában a Budapesti Honvédot fogadják Felcsúton. Csak a győzelem ad esélyt a csapat bennmaradására, de ehhez még a Vasasnak is vereséget kell szenvednie az MTK vendégeként. Az MTK ráadásul saját pályája hiányában a mérkőzést - bár hiába volt erős tiltakozás a Vasas részéről - Dunaújvárosban játsza.

Most figyeljetek! A Vasas számára élefontosságú mérkőzésre, mindössze 381 Vasas szurkoló mehet be!!!!!

Advertisement

A fenti szigorításon kívül, két további megoldás létezhet az MLSZ számára. Az egyikről jobb nem is beszélni. Ez lenne a csendes, hallgatólagos bunda, amely MTK és Puskás Akadémia győzelemmmel járna. Bár ez a változat nehezen bizonyítható, akkor is örökre lemoshatatlan lenne számukra. A másik az, a lehetőség, amelyre már megfogalmazódhatott az a terv, amely független az utolsó forduló eredményeitől. Az MLSZ első fokon elvesztette a Nyíregyháza korábbi NB I.-ből kizárásáról szóló pert, ezért ha a csapatnak visszaadják az NBI.-s indulási licence jogot, és ezt oknak tüntik fel, a következő kiírásban felemelhetik az NB I. létszámát 14- re.

Advertisement

Bár az MLSZ, az első fokon pert nyert, a harmadosztályba száműzött Nyíregyháza Spartacusnak kedvező itéletet megfellebezte. Az ítélet mégis remek lehetőséget kínál, a Puskás Akadémia megmentésére, csak a fellebezést kell visszavonni.

Advertisement

Most érkezett:

A KÖZSZOLGÁLATI TELEVÍZIÓ, AZ M4, EGYIK TALÁLKOZÓT SEM KÖZVETÍTI!

Nem kell már sokat várnunk a megoldásra, az események sora felér egy jó meccsel!

Mindenestre a Tippmix, mindkét találkozó estében a Puskás Akadémia FC bennmaradására ad több esélyt.

Advertisement
Illustration for article titled FEL IS CSÚT, LE IS CSÚT! Frissítve!

Share This Story

Get our newsletter