Jubileum és expanzió. Jó hírek özöne.

A jobber média feljavítása szintet lépett:

Egyr√©szt augusztus 6-√°n elindult a L√°nch√≠d r√°di√≥n Albert √©s Bal√°zs √ļj mŇĪsora, az A-t√≥l B-ig, melynek mott√≥ja: ‚Äúaz √©let nagy, √©s √©rdekes‚ÄĚ (ezen m√©g agyalhattak volna, de az is lehet, hogy nekem kellene m√©g nekifutnom p√°rszor, h√°tha). A mŇĪsor szombatonk√©nt, 19 √≥rai kezdettel ker√ľl ad√°sba, az ism√©tl√©s pedig cs√ľt√∂rt√∂k√∂n, 0:05 perckor hallgathat√≥ meg.

ElsŇĎ mŇĪsorukban Venczel Zolt√°nt l√°tt√°k vend√©g√ľl, aki Teher√°nban sz√ľletett, arab szakon tanult, beutazta a K√∂zel-Keletet, Dolgozott a Baptista Szeretetszolg√°latnak, legut√≥bb pedig v√©gigmotorozta a posztszovjet K√∂z√©p-√Āzsi√°t, √©s T√°vol-Keletet.

Fotó: Venczel Zoltán (facebook)

Advertisement

13-ai mŇĪsoruk vend√©ge pedig Bart D√°niel volt, aki t√∂bbek k√∂z√∂tt a FŇĎzdefeszt meg√°lmod√≥ja, √©s a folyekonykenyer.blog.hu szerkesztŇĎje. P√∂rgŇĎsebb besz√©lget√©s mint az elsŇĎ, s√∂rbuziknak nemhogy aj√°nlott, hanem kifejezetten k√∂telezŇĎ! ;)

Fotó: Bart Dániel (facebook)

Advertisement

Na √©s akkor ne feledkezz√ľnk meg a Kaszt.hu H√°rom k√©rd√©s podcastj√°r√≥l sem, amely imm√°ron t√ļl van a 20., egyben rendhagy√≥, aut√≥ban felvett ad√°son. :)

Advertisement

https://kaszt.hu/haromkerdes/20

Táguló tudatot mindenkinek!