Ezzel a kérdéssel zaklathatjuk februártól a könyvesboltosokat. És elmondhatjuk, hogy sokkal jobban jártunk, mint egykor a Wágner B.-t szerető Kretén olvasók, akik úgy kérhették az említett szerző könyvét, a kedves eladó hölgyektől, hogy van Sarah bugyiban?

Szóval Albert ősszel ígért könyve február második hetétől lesz a boltokban.

A könyv tartalmát így foglalták össze a szerzők a Jégkorongblog hírében:

Nem tipikus sportkönyvet írtunk, hiszen nem vagyunk sportújságírók. Meg nem is történelemkönyvet. De a legfontosabb események – az ős- és a középkortól Grenoble-on és Szapporón át Krakkóig – felidézésén túl lesz itt sok szépség, gyerekkori emlékektől a nagy meccsek és a nagy kedvencek felidézésén át a jégkorong esztétikájáig, illetve természetesen addig, hogy miért megyünk el bárhova.

Advertisement

Olvassatok minden nap, és vegyétek meg Alberték könyvét!

Ha tetszett az írás, oszd meg ismerőseiddel! Mi nagyon örülni fogunk, és hálásak leszünk érte, hiszen Neked írjuk a blogot! Véleményed hozzászólásban, Facebook-üzenetben, vagy az impresszumban megtalálható személyes elérhetőségeinken várjuk.

Advertisement

A Koncot megtalálhatod és követheted a Facebookon, a Twitteren és aTumblrenis. Bemutatkozó oldalunk a konc.hu címen érhető el.