Ibra és a Volvo szerelmeseinek.

Zlatan Ibrahimovicot lehet szeretni, lehet ut√°lni, de az, hogy zseni√°lis futballista, elvitathatatlan. Az elismer√©s√ľnkkel teli ut√°latunkat, a Kir√°ly Gabinak lŇĎtt eszm√©letlen√ľl nagy g√≥lja v√°ltotta ki, de ha azt n√©zz√ľk, hogy az eddigi p√°lyafut√°sa sor√°n, milyen csapatokban fordult meg, csak a kalapunkat emelhetj√ľk! N√©zz√ľk csak, mit √≠r a Wikip√©dia:

Király Gabinak, még a kezei felemelésére sem maradt ideje. Nincs kizárva, hogy a gólt látjuk még egy Volvo hirdetésben!

A Volvo m√°r kor√°bban is felfedezte Ibra, m√°r-m√°r filmsz√≠n√©szi tehets√©g√©t, remek fizikai √°llapot√°t, √©s 2014-ben az XC 70-es modellj√©hez, egy igazi skandin√°v hangulat√ļ hirdet√©st k√©sz√≠tettek vele:

A Volvo a k√∂zelgŇĎ labdar√ļg√≥ EB-re sem feledkezett meg Ibrahimovicr√≥l √©s az √ļj V 90-s modell hirdet√©s√©t Ibr√°val forgatt√°k le. N√©h√°ny k√©p a forgat√°sr√≥l:

Advertisement

A hirdet√©sben Zlatan mes√©l az √©let√©rŇĎl, √©desapj√°r√≥l aki Bosznia-Hercegovina sz√ľl√∂tte, √©desanyj√°r√≥l, aki horv√°t sz√°rmaz√°s√ļ. Majd megeml√≠ti p√°lyfut√°sa legfontosabb √°llom√°sait √©s levonja a tanuls√°gokat, megeml√≠tve, a szorgalom, a becsv√°gy √©s a t√∂retlen pozit√≠v hozz√°√°ll√°s szerep√©t a siker √©rdek√©ben.

Advertisement

Ebben a cikkben, m√©g csak egy 17 m√°sodperces vide√≥ r√©szlet l√°that√≥, ahogy megtal√°ljuk a teljes vide√≥t, kicser√©lj√ľk vele!

Advertisement

Volvo V90 hirdetés Ibrával, most még csak 17 mp.:

√Čs itt a teljes vide√≥:

Bónusz, a foci EB menetrendje: