MSZP kerületi szervezete Óbudán, a Mókus kertben.

Délben, az Óbudán található Krúdy-negyed népszerű, mindig teltházas Mókus Sörkert és Étterméből távozva, a HÉV megálló felé indulva, ez a kép fogadott. A gyönyörű templommal szemben lévő és a képen látható “helyiség”, a Mókus kert hátsó traktusához illeszkedik. Csak remélni lehet, hogy már nem él itt az intézmény - az MSZP III. kerületi szervezete - és nem itt kell csatlakozni és előtte fizetni a parkolásért, melyet külön felhívják a figyelmet.

Advertisement

Ha pedig mégis, innen aztán szép nyerni.

Rr
Rr
Advertisement
Illustration for article titled Innen szép nyerni! +18!

Amit eddig leírtam, messze nem érdemelt volna egy posztot, de blogger társam, Cs. M. egy titkos facebook csoport tagja, ezt a két képet találta a 168 órában, a harmadik kép a már látott óbudai kép keritésének részlete:

Illustration for article titled Innen szép nyerni! +18!
Advertisement

Az említett 168 óra cikk:

Advertisement
Illustration for article titled Innen szép nyerni! +18!

Hogy lehet az, hogy az MNB alapítványainak nem jutott az eszébe egy kis támogatás? Ez teljesen érthetetlen. Pedig most hivatkozhatnának arra, hogy lám, az MSZP-nek is nyújtottak székháztámogatást, ha nem is az Eiffel Palace nagyságrendjében. Ha pedig így alakul továbbra is az MSZP irodák sorsa, az esetleges győzelem érdekében és a szavazatszámok növelésére, csak egyetlen mód maradhat. Szerződtetni kellene Papp Réka Kingát, és a nagyvonalú ajánlatát 2,500.000-ra módosítani.

Share This Story

Get our newsletter