Porban az igazság.

Az elmúlt időkben rengeteg olyan esemény történt velünk, amelyekben a szabad sajtó, a szabad média korlátozását véltük felfedezni. A KONC-on is több írásban hívtuk fel ezekre a figyelmet:

De, hogy a modern tudomány és a sajtó olyan mértékben találkozik, és eddig teljesen ismeretlen technológiával hozzáférhető, olvasható-olvasható? sajtótermékkel találkozhattunk, a sokatmondó nevű Kaszásdülőn, ráadásul egy hetek óta bezárt újságos pavilon előtt, sosem hittük volna. A kép készítésekor, érintetlenül rögzítettük az ott talált állapotokat.

Advertisement

A kérdés az, hogy milyen higításban kell belsőleg használni a BLIKK lelőhelyének porát, de ha a jelenlegi újság tartalmakat nézzük, nehéz lesz nagyobb higításokat elérni.

Advertisement

Azonban a magyar újdonság - az iható por BLIKK - csak előital a lehet, a már ismert, és ehető napilapok fogyasztását megelőzően. Bár mi minden megetettek már velünk eddig is:

Advertisement

Most, pedig hogy postások, már sok településen, csak a délutáni 4. órát követően hozzák ki a friss napilapokat,

Advertisement

csak a vacsora formátumú termék kifejlesztése van hátra.

Lehet, hogy ez a megoldás sem várat soká magára, hiszen az este fogyasztott tartalmak már a csapból is folynak, évek óta!

Advertisement

Mindezeket igazolja, a tegnapi vacsorához érkező étvágygerjesztő csemege, igaz nem porban, hanem szilárd formában:

http://video.mno.hu/embed/171907