JÖJJÖN KI ÓBUDÁRA.....

Hétvégi városnéző séta.

A Bécsi út Kolosy tér és az Amfiteátrum közötti része 800 millió forintos,jórészt EU támogatásból újjáépült.Bár a fonódó villamos építkezése átmenetileg ront a látványon,de így is érdemes végigsétálni.Az első látnivaló az újjáépült Új Udvar,ahol fekvőmozi és CBA közeli Gourmet áruház várja a betérőket.Bár erről már Szily Laci a CINK-en remek képriportot írt nézzünk azért be,de nem árt pénzügyileg felkészülni.Az árak 1kg termékre vonatkoznak.

Advertisement
Advertisement

Rövid sétával elérhető a posztumusz óbudai illetőségűvé vált Puskás Öcsi szobra.Öcsi Bácsi szobrának kifejező erejét nagyságrenddel növeli a mögötte látható asztalos üzem felirata.

Ha megéhezel,nem biztos,hogy télen szerencsével jársz,mint ahogy az a képeken látható.Hacsak nem követed a személyzetet.

Advertisement
Advertisement

Öcsi bácsi éttermet is kapott,bár őt minden Kispesthez kötötte!

Advertisement

Amennyire isteni hely lehet a fekvőmozi,annyira szomorú látványt nyújt a volt Újlaki mozi.

Advertisement

Elérkeztünk a szex és a napi politikai negyedhez.A Bokor utca és Galagonya utca sarkán megbúvó Klubrádióval átellenben,a női kebleknek állított méltó emléket az önkormányzat,és a politikai egyensúlyt helyreállítva ide költözött a kerület országgyűlési képviselőjének szerény irodája.Varga Mihály akkor gyönyörködhet női keblekben,amikor csak kedve támad.

Advertisement

Share This Story