A 444.hu Ă©s a propeller.hu szerint, Per-Erik Muskos, a svĂ©d ÖvertorneĂ„ vĂĄrosi tanĂĄcsosa egy forradalmi ötlettel ĂĄllt elƑ. Azt szeretnĂ© elĂ©rni, hogy alanyi jogon jĂĄrjon minden svĂ©d munkavĂĄllalĂłnak, minden munkanapon egy 60 perces szexszĂŒnet. A 42 Ă©ves politikus javaslatĂĄt azzal indokolta, hogy a mai pĂĄroknak alig van idejĂŒk egymĂĄsra, az egyĂłrĂĄs szexszĂŒnet pedig orvosolnĂĄ a problĂ©mĂĄt.

SvĂ©dorszĂĄgban ĂłriĂĄsi lelkesedĂ©st vĂĄltott ki az ötlet, kĂŒlönösen a hideg svĂ©d fĂ©rfiakhoz szokott Ă©s elhanyagolt hölgyek körĂ©ben:

Advertisement

A mi kormĂĄnyunk szĂĄmĂĄra a svĂ©d felvetĂ©s hazai adaptĂĄlĂĄsa pedig nĂ©mi gyĂłgyĂ­rt nyĂșjthat, a korĂĄbban elbukott Ă©s Ă©rvĂ©nytelen kvĂłtanĂ©pszavazĂĄsbĂłl,

Advertisement

valamint az olimpiai pĂĄlyĂĄzat visszavonĂĄsĂĄt követelƑk nagy szĂĄmĂĄnak hatĂĄsĂĄra, gyorsan visszavont olimpiai jelentkezĂ©sbƑl szĂĄrmazĂł csalĂłdĂĄsokra.

Advertisement

Ennek Ă©rdekĂ©ben Ă©s a közelgƑ 2018-as vĂĄlasztĂĄsok megnyerĂ©se cĂ©ljĂĄbĂłl, Ă©rdemes lenne megfontolniuk egy orszĂĄgos nĂ©pszavazĂĄs kiĂ­rĂĄsĂĄt, meghallgatva a lakossĂĄg vĂ©lemĂ©nyĂ©t a szexszĂŒnet magyarorszĂĄgi bevezetĂ©sĂ©rƑl. Nem emlĂ­tve a szexszĂŒnet bevezetĂ©sĂ©t követƑ ĂĄldĂĄsos gyermekszaporulatra.

Advertisement

A szĂ©les nemzeti konszenzus kialakĂ­tĂĄsĂĄnak Ă©s a sikeres nĂ©pszavazĂĄs elƑkĂ©szĂ­tĂ©senek alapfeltĂ©tele az, hogy a kormĂĄny mĂĄr elƑre is gondoskodjon elegendƑ szĂĄmĂș munkahelyrƑl, a kĂ©sƑbbi kedvezmĂ©nyezettek rĂ©szĂ©re.

Advertisement

Az igen szavazatok szĂĄma megjĂłsolhatĂłan elsöprƑ mennyisĂ©gƱ lenne Ă©s döntƑ szempont az is hogy a szexszĂŒnet bevezetĂ©se - eltĂ©rƑen egy olimpia megrendezĂ©sĂ©nek horribilis költsĂ©geitƑl - nem jĂĄr jelentƑs ĂĄllami tƑke befektetĂ©ssel.

Advertisement

Az Ă©rthetƑen, csak magyar ĂĄllampolgĂĄrokat Ă©rintƑ törvĂ©ny adta lehetƑsĂ©gekkel, hosszĂștĂĄvon is “ megƑrizhetnĂ©nk az etnikai homogenitĂĄsunkat”!

Advertisement

MielƑtt azonban a szexszĂŒnet törvĂ©nyerƑre emelkedik, a terĂŒletet kĂ©zben tartĂł felelƑs Emberi ErƑforrĂĄsok MinisztĂ©riumĂĄnak

Advertisement

ĂŒgyelnie kell arra, hogy a törvĂ©ny betartĂĄsa ne legyen mindenkire nĂ©zve kötelezƑ Ă©rvĂ©nyƱ. Az elsƑ szĂŒletendƑ leĂĄny gyermek termĂ©szetesen az EMMI keresztnevet kapnĂĄ a velejĂĄrĂł jutalommal egyĂŒtt.