M√©ghozz√° olyanba, hogy az ATV humorfesztiv√°lj√°nak is becs√ľlet√©re v√°lna.

A m√ļlt h√©t cs√ľt√∂rt√∂k√∂n t√∂rt√©nt esem√©nyek kr√≥nik√°ja a vid√©ki Magyarorsz√°g minden eddigin√©l r√©szletesebb l√°zlapja is lehetne!

Lengyel Róbert polgármester kérdése Baráth Istvánhoz, a strandokat fenntartó Balaton-parti kft. igazgatójához: Hol vannak a szezonbeszámolóból a konkrét vendégszám-, és bevételi adatok?

Bar√°th Istv√°n: Eddig se szoktuk ezt adatokkal bemutatni!

√ćgy kezdŇĎdik a sonline.hu besz√°mol√≥ja A d√©l-balatoni √ľd√ľlŇĎv√°ros √∂nkorm√°nyzati √ľl√©s√©rŇĎl.

Advertisement

- Bizotts√°gi √ľl√©sre j√°rjon, aki sz√°madatokra k√≠v√°ncsi, tegye ezt a konkr√©tumokat firtat√≥ polg√°rmester is - mondta MezŇĎfi J√≥zsefn√©, az idegenforgalmi bizotts√°g eln√∂ke.

Advertisement

Lapos G√°bor bizotts√°gi tag mentette a menthetŇĎt egy, a bizotts√°gi √ľl√©sen elhangzott sz√°madattal: m√≠g tavaly 70, addig id√©n 130 milli√≥ forint volt a si√≥foki strandok jegybev√©tele.

Erre persze lenyugodhattak volna a ked√©lyek, ha a vizeket az im√©nt m√©g lecsillap√≠t√≥ Lapos nem fakad ki ek√©ppen: A k√∂vetkezŇĎ ny√°rnak √ļgy nem futhat neki a v√°ros, mint az ideinek, amikor csak azok az utak voltak rendbe t√©ve, amelyek k√∂rny√©k√©n az eur√≥pai vir√°gos√≠t√°si verseny zsŇĪrije j√°rt.

Advertisement

A Balaton-parti v√°ros √∂nkorm√°nyzati √ľl√©s√©rŇĎl k√©sz√ľlt, ki√°br√°ndult hangv√©telŇĪ besz√°mol√≥ tartogat m√©g egy√©b meglepet√©seket is, p√©ld√°ul egy meghasonlott, √∂nmag√°t leszavaz√≥ frakci√≥vezetŇĎt!

Az √ľl√©s r√©szletes besz√°mol√≥j√°t itt √©rhetitek el!

/sonline.hu/