A Konc leesettahó-posztja.

Mi√©rt is √≠rn√° meg b√°rki, hogy kin√©zett az ablakon? Van √°m ellen√©rv d√∂givel. P√©ld√°nak ok√°n ki nem l√°tott m√°r panelprogram-kompatibilis ny√≠l√°sz√°r√≥t? Az ablak eml√≠t√©se enn√©lfogva √∂nmag√°ban is nyomaszt√≥an unalmas. Odakint meg az √ļgynevezett k√ľlvil√°g van: az utca, a j√°tsz√≥t√©r, a plasztik√°zottkacsasz√°j-egyedis√©gŇĪ t√≠zemeletesek, no √©s a mŇĪv√©szi sz√©ps√©gŇĪnek nem nevezhetŇĎ hŇĎk√∂zpont, vagy mi a j√≥ √©g az. Ha m√°r mŇĪv√©szeti sz√©ps√©g, arr√≥l ink√°bb Andy posztj√°b√≥l t√°j√©koz√≥djatok, ha kedvetek tartja.

A j√≥ √©gre visszat√©rve ‚Äď legyen val√≥j√°ban is j√≥, vagy csak sz√≥l√°sosan-k√∂zmond√°sosan ‚Äď, ŇĎ m√°r ink√°bb fŇĎszereplŇĎ, mert arra lettem figyelmes, hogy hideg hat√°s√ļ, feh√©r csapad√©k t√°vozik belŇĎle, s fedi el kegyesen a felsz√≠n apr√≥-cseprŇĎ hib√°it. An√©lk√ľl, hogy valamilyen onl√°jn k√∂zl√©ssel felh√≠vta volna r√° valaki a figyelmem. EgyszerŇĪen csak oldalv√°st sand√≠tottam, amikor egy pillanatra kiz√∂kkentem elm√©ly√ľlt munk√°lkod√°somb√≥l. V√©gre megint nem az √°ltalam haszn√°lt k√∂z√∂ss√©gi h√°l√≥zaton vagy egy instant √ľzenetbŇĎl √©rtes√ľltem arr√≥l, hogy k√©sve vagy sem (kem√©ny dolog ez a kl√≠mav√°ltoz√°s), de leesett az elsŇĎ h√≥!

√Āmde mi van akkor, ha ez nem is j√≥ h√≠r?

Alaposabb megfontol√°sok ut√°n, minden elk√©pzelhetŇĎ opci√≥t sz√°mba v√©ve arra jutottam, hogy vagy √©n √∂regszem, vagy √∂regecskedŇĎ Facebookomat kellene lecser√©lnem, vagy persze mindk√©t √°ll√≠t√°s stimmelhet, de valami nincs rendj√©n. :(

Advertisement

H√≥f√∂dte, sz√©ps√©ges t√°jakat, j√°rhat√≥ utakat, min√©l kevesebb s√∂pr√©st √©s lap√°tol√°st k√≠v√°nva maradok tisztelettel, innen a h√≥ mellŇĎl!