Ja! Ma! H’ megyek nagyba haza vágod, megyek a nagy hosszú úton, sok répafejű közt, Frankón a Leóba. Megyek az úton vágod? Lépkedek mint egy KIBASZOTT FÉRFI, körülöttem a sok pinaszájú csicska csak pislog, mint csiga a reszelőn! Gabi megmondja neked is baszd meg, répafejű, pinaszájú ez mind. Sunyik. Egyenesek mint mi? Luxus az nekik!

Keszeg pirosgattyás, tiszacipős ott röhög a nőjének a szájába bele, ahogy megyek az úton, ringatózik a nőjének a fején mint a pom-pom, baszd meg! Nem férfiak ezek már., gyertek, vakarjátok meg a csődőr nyakát, 20 plusz kupak, lófa’ szp‘csátokba!

Advertisement

Addig nyújtalak benneteket, amíg a takarótok ér, nyominger csíra lisztkukacok!

Na szóva’ megyek az úton érted, vagy járdán, mindegy amúgy nekem, ott megyek ahol akarok baszd meg, megyek nagyba, egyszer csak megállok.... Állok ott vágod, mint a Hóman szobor, valami egyszer csak reccsent... mint a cellatársam csigolyája, akkorát! Szétnézek geci, lát-e valaki, nehogymá röhögjön rajtam valami matractestű, de sehol senki, csírák ezek, nem mernek mukkani se. Visszalépek, érted, VISSZALÉPEK, ilyen is ritkán van baszd meg, én nem lépek vissza sehonnan, semmikor, ha irány van akkor irány van, ha háború akkor háború, kirágom a csücskénél mindet, mind a tejeszacskót!

Visszalépek, ellenkezve a természetemmel, érted, majdnem megállt a szívem, ahogy a lábam visszalépett, nem tudta a testem értelmezni hogy visszafelé, csesztél má’ ilyet?

20 éves koromig ki sem tudtam mondani hogy visszafele, annyira nem volt bennem majré, nyesed tesókám?

Advertisement

Nézem baszd meg, kikerekedik a szemem, mint ribik szájában a piros billiárdgolyó, a hármas, vágod?, ott nézem a kabátom ujját, hát akkora szakadás van rajta, hogy a cirkuszi lovak ki-be szaladgálnának rajta, egész nap, ha nem lenne más dolguk!

Illustration for article titled Kiszakatta kbátom!
Advertisement

Csíra gecik úgy verték be a szöget az álványoszlopba, mintha a pöcsük lett volna. Én ha beverek valamit, akkor az be van verve, a gerendát verem rá a szögre, ha szar napom van.

Hívom az asszonyt, megölök valakit mondom neki, hívja rám a rendőrséget kérlelem, mert nagy baj lesz... Mondja nekem érted, holnap elviszi a Kolossyra megvarratni.

Advertisement

Az akkor is csak egy varrt kabát, érted? Megyek, békésen, nézem a sok répafejű gecit, és akkor reccs. Ja! Szoktam mondani annak aki lefagy vagy elbambul: Mi van pöcsöm, kiment a mozigépész pisálni?

Ott álok mint a karácsonyfadísz baszd meg, a kabátomból meg lóg ki a vatta, vagy mi az, olyan mint az azbeszt baszd meg! Ne röhögj mert téged is nyakon tekerlek, hiába ilyen rusnya a fejed!

Advertisement

Lemegyek a kocsmába, egy belülről fekszik a pulton, kettő kívülről, mondom nekik: hééééééé! Hol van ennek a háznak a gondnoka? Azok csak néznek ki a fejükből, mint delelő zebrák a folyónál, odatempózok érted, mint a nagy, bordás hasú krokodil, mindjárt össze is mentek, mint akiket 90-en mostak kétszer egymás után. Fölfelé mutogattak érted, fölfelé, a plafon felé, hogy fönn van az a geci. Fölmegyek, ott meg nincs a kapuban külön megjelölve a gondnok, érted.

Hát most mi legyen? Úgy hápogtam az idegtől, hogyha sípol egy vadász, tuti kitotyogok a nádasból, baszd meg! A villamosmegállóban meg állnak, néznek... Ne nézzetek péniszorrúak!

Advertisement

Nem tudnak ezek olvasni az arcomról, baszd meg!

Még jó hogy nem a gyereket húztam meg a 6-7 centis, rozsdás szögekkel... most szaladhatnék vele lógó belekkel az SZTK-ba!

Advertisement

Fújtam, kettőt-hármat és hazaindultam a rongyomba, mint egy hadifogoly. Ezeknek? Ezeknek itt? Ezeknek legyek ideges? Szopják ki, vattakezű, szöget beverni képtelen lábasfejűek!

Gabi megmondta: Nigger az összes!

Share This Story

Get our newsletter