Hogy utast√°rsamat √©s egyben gyerekkori j√≥bar√°tomat id√©zzem: ‚Äúa legjobb √©rtelemben vett sz√ľrrealizmus‚ÄĚ. Hogy magamat: ‚Äúa legjobb √©rtelemben vett √∂rk√©nyi groteszk‚ÄĚ.

Felszereltség: van például asztal. Asztal! Milyen másik metrón van asztal?

Sebesség: nem egy speedboat, de a metró sem speedmetró.

Term√©szeti elemek: ha f√ľst√∂lne, van v√≠z: 1 pont. Ha kilyukadna, szint√©n van v√≠z: m√≠nusz 1 pont.

Rendelkez√©sre √°ll√°s: tudom is √©n, √©pp indult p√°r percen bel√ľl, tal√°n 15 perces a k√∂vet√©s, nappal j√°r, a teszt sor√°n nem f√ľst√∂lt, csak kipufogott.

Biztonság: nem lehet beesni a sínek közé. Van viszont víz, ha még nem mondtam volna.

Advertisement

√Ār: norm√°l b√©rlettel ig√©nybe vehetŇĎ, elv√©gre metr√≥t p√≥tol.

Utastájékoztatás: meg lehet találni - ott van a vízen.

Praktikum: elhanyagolható.

Geg-faktor: végtelen.

Utaz√°si √©lm√©ny: h√ļbazmeg, az ok√©, hogy ilyen hullaf√°radtan azt sem gondoltam, hogy ma gokartozunk, de hogy METR√ďP√ďTL√ď HAJ√ď???

Advertisement

GIF - 4,4 MB

√úde sz√≠nfolt, kellemes meglepet√©s, neh√©z legal√°bb egy f√©lmosoly n√©lk√ľl meg√ļszni, b√°rmennyire is egy hat√©kony t√∂megk√∂zleked√©shez nem m√©lt√≥ megold√°snak tŇĪnik. Hiszen hat√©konys√°got nem csak p√©nzben √©s idŇĎben m√©rhet√ľnk. Ha legk√∂zelebb tŇĪzolt√≥kat l√°tok a mozg√≥l√©pcsŇĎn√©l, amennyiben √©pp nem az √©letem√©rt futok, biztosan gondolni fogok a metr√≥p√≥tl√≥ haj√≥ra. Sz√≠vemben √∂r√∂k helyet kapott.

Advertisement

Konc selfhelp-tipp: ha m√©g nem pr√≥b√°ltad, √ļtba esik, √©s van r√° idŇĎd, felt√©tlen√ľl javasolt, kiemelten aj√°nlott.

A tesztet a BKK nem t√°mogatta.