2017-es budapesti √ösz√≥ VB. rekl√°mfilmje. Annak ellen√©re, hogy Kecskem√©t polg√°rmestere azt mondta, a v√°rosi t√©v√© k√©sz√≠theti el a 2017-es vizes vb prom√≥ci√≥s filmj√©t, m√©gsem ŇĎk, hanem egy mag√°nc√©g k√©sz√≠tette el a vide√≥t, √©s kapta meg az √©rte j√°r√≥ 55 milli√≥ forintot. A kecskem√©ti t√©v√©sek egy fill√©rt sem l√°ttak az √∂sszegbŇĎl. Ez az a szpot, amiben Hossz√ļ Katinka nem v√°llalta a szerepl√©st.A v√°ros √©s a tulajdon√°ban √°ll√≥ t√©v√© tavaly √°llapodott meg a 2017-es budapesti vizes vb-t n√©pszerŇĪs√≠tŇĎ rekl√°mszpot elk√©sz√≠t√©s√©rŇĎl. A 30 m√°sodperces film legy√°rt√°s√°√©rt 55 milli√≥ forintot kapott a t√©v√©, amit √°t is adott egy mag√°nc√©gnek, az Argus Film and Art Kft.-nek,√≠gy ŇĎk csin√°lt√°k meg a filmet. A kecskem√©ti t√©v√© munkat√°rsai nem vettek r√©szt a film elk√©sz√≠t√©s√©ben./Origo/.

Ha a filmet megtekintj√ľk, meglepet√©ssel tapasztalhatjuk, hogy a t√∂bbi, kor√°bban a szerepl√©st ingyenesen v√°llal√≥ √ļsz√≥k egyike sem szerepel benne. A L√°nch√≠d tetej√©rŇĎl leugr√°sr√≥l pedig rem√©lj√ľk, hogy nem okoz t√∂meges √©rdeklŇĎd√©st.

Nem lehettek t√ļl √∂tletesek a k√©sz√≠tŇĎk, mert idŇĎk√∂zben kider√ľlt, hogy kor√°bban k√©sz√ľlt egy az UNICUM-ot rekl√°moz√≥ film is, melyben pedig meglepŇĎ utal√°st l√°thatunk a magyar √ļsz√≥sportra is. Egy kedves koll√©g√°m ezt a megjegyz√©st fŇĪzte a vide√≥ megtekint√©s√©t k√∂vetŇĎen:

‚ÄúAz Unicum, a rekl√°m alapj√°n a h√°trafel√© nyilaz√≥ jobbikosok √©s a 19-20. sz√°zad fordul√≥j√°n ragadt ŇĎsemberek itala, a m√ļlt teljes√≠tm√©ny√©nek sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©letben tartott gyenge lenyomata‚ÄĚ.

Ami a rekl√°mfilmeket illeti, z√°r√°sk√©ppen n√©zz√©tek meg az isteni Laphroaig whisky-t promot√°l√≥ klipet, lehet, hogy tŇĎl√ľk kellett volna rendelni az √ösz√≥ VB. rekl√°mfilmj√©t is.