Illustration for article titled Kultúrmissziós rövidhír

Kedves olvasónk, Anonimprofil szeretné az alábbi felhívást tenni:

Hétfőn megnéztem a Tiszta szívvel című filmet (a kerekesszékes bérgyilkosos). A teremben voltunk ketten, holott... Holott ez a film az abszolút nézhető kategóriába tartozik. Nem hibátlan és azt hiszem, az író-rendező jóval többet akart markolni, mint amennyit fogni sikerült, de tényleg jó szívvel biztatok mindenkit, hogy nézze meg.

- anonimprofil

Én magam terveztem is, hogy megnézem, ezek után a sorok után, iparkodni is fogok. Álljon itt a film rövid ismertetője azok számára, akik esetleg nem hallottak volna még róla:

Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

Advertisement

És te láttad már?

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter