This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lehet, hogy szép nem vagyok, és mégis, hódítok....

Illustration for article titled Lehet, hogy szép nem vagyok, és mégis, hódítok....

Lehet, hogy Elfújta a szél az egykori Hollywood babaarcú, varázspillantású színésznőit és elfújta a snájdig megjelenésű, jóvágású férfi aktorokat?

Advertisement
Illustration for article titled Lehet, hogy szép nem vagyok, és mégis, hódítok....

Ha a mai Hollywoodi filmekben szereplő rajongásig szeretett filmsztárokat nézzük, nem mindegyikükre jellemző a klasszikus szépség kifejezés. Nagyszüleink, szüleink dédelgetett kedvencei voltak a csábos mosolyú, mindig elegáns Clark Gable, az Ecstasy-ban először meztelenre vetkőzött Heddy Lamar, a mai kornak pedig, szinte minden filmjében láthatjuk Eddie Redmayne és Alicia Vikandert és nemcsak mai témájú, hanem történelmi filmekben is egyaránt. Idén indult hódító útjára A Dán lány, ami az első közös filmjük.

Mi lehet ennek az új, mai színész korosztálynak a titka? Vajon mivel hódítják meg a mozinézők millióit.

Advertisement
Illustration for article titled Lehet, hogy szép nem vagyok, és mégis, hódítok....

Egyszerű lehet a válasz; a zseniális színészi játékukkal! A W Magazine, 29 zseniális színészt kért fel, hogy, röviden mutassák be színészi tehetségüket, milyen benyomást váltott ki bennük a Pulitzer díjas Margaret Mitchell regényből korábban készült Elfújta a szél című film néhány jellegzetes pillanata. Az Oscar díjas Gone with the Wind amely 1939-ben készült Clark Gable és Vivien Leigh főszerepélésével, és melynek filmvásznát anyáink és apáink könnyei áztatták. Aki még nem látta, itt az előzetese:

Illustration for article titled Lehet, hogy szép nem vagyok, és mégis, hódítok....
Advertisement

Ebben, a fent már említett három perces videóban a 29 résztvevő között láthatjátok Cate Blanchett, Kristen Wiig, Samuel L. Jackson, Bradley Cooper, Eddie Redmayne, Amy Schumer, Carey Mulligan, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Charlize Theron, Bryan Cranston és Rooney Mara milyen elképesztő tehetséggel mutatja be azt a pár kiragadott mondatot- “not giving a damn”- ami legemlékezetesebb volt számukra.

A videóból a nagy filmrajongóknak, szinte mindenki ismerősként köszön:

A videó után nyer igazán értelmet, a címben idézet dal szövege:

Lehet, hogy szép nem vagyok, és mégis, hódítok,
hogy miért, ez többé nem titok!

—————————————————————————————-

Ha tetszett az írás, oszd meg ismerőseiddel, feltéve, hogy nem félsz a politikai retorzióktól! Mi nagyon örülni fogunk, és hálásak leszünk érte, hiszen Neked írjuk a blogot! Véleményed hozzászólásban, Facebook-üzenetben, vagy az impresszumban megtalálható személyes elérhetőségeinken várjuk.

Advertisement

A Koncot megtalálhatod és követheted a Facebookon, a Twitteren és a Tumblrenis. Bemutatkozó oldalunk a konc.hu címen érhető el.

Share This Story

Get our newsletter