Illustration for article titled Milyen álnéven és jelmezben induljon Klinkerhoffen a pornós tehetségkutatón?

Igen vicces hírbe szaladtam ma reggel, ami elgondolkodtatott. Persze a “vicces” inkább számora vicces, mivel nevettem, a tragikomikus lenne talán a helyénvalóbb kifejezés ebben az esetben.

Advertisement

Az xHamster pornóoldal elindított egy olyan, X-Faktorhoz hasonló tehetségkutató versenyt, ahol éneklés helyett bizony dugni kell. A tét; egymillió dollár. Szóval, ha nagyon hamis a hangod, de nem bírsz kamerák kereszttüze nélkül élni, akkor itt a lehetőség!

Advertisement

Azonnal Klinkerhoffen jutott eszembe. Klinkerhoffen barátom nagydarab, higgadt férfiember, fölöslegesen nem idegesíti magát semmin, magabiztos, árad belőle a“nyugodt erő”, ami (megígérem, hogy a továbbiakban megpróbálom minimalizálni a homoerotikus tartalmat) -férfiszemmel nézve- irigylésre méltó, vonzó tulajdonság, nők szemében biztonságot adó, erős bástyának tűnhet, egy védett öböl a viharos tengeren. Persze ez csak a látszat. Ösztönénje mélyén rettenetes erők dolgoznak, parfümfelhőként veszi körbe egyfajta animális szexuális kisugárzás.

Hozzá kell tennem, hogy Klinkerhoffen boldog házasságban él, emiatt viszonylag kicsi az esélye annak, hogy családi támogatás mellett méretheti meg magát ezen a jeles viadalon, ezért arra gondoltam, hogy jelmezbe öltöztetem. Könnyedén lépjünk most túl a szabad akarat koncepcióján, hiszen számtalanszor láthattuk, hogy a barátaik által titokban benevezett, szerény, de rendkívül tehetséges emberek milyen messzire juthatnak egy tehetségkutató versenyen.

Advertisement

Erős a megérzésem, hogy ez Klinkerhoffennel sem lenne másként, ha odakerülhetne valahogy. Arról nem is beszélve, hogy micsoda beszámolókkal és helyszíni tudósításokkal gazdagodna a konc! Nagy kedvencem, a fenegyerek Raikkönen is álnéven (stílusosan James Huntként) indult egy svéd snowmobil versenyen, a brit nemzeti fűnyíróbajnokságot ugyan a saját nevén indulva nyerte annak idején, de az kivételes eset volt, mivel szerződése amúgy szigorúan tiltotta minden ilyen jellegű tevékenységtől.

Raikkonennek azonban könnyű dolga volt, a bukósisak mindent elrejt. A bukósisak nem is lenne rossz ötlet, de egy olyan darab, ami teljesen takarja az arcot és emellett elég oxigént is biztosít erős fizikai megterhelés mellett, igen drága dolog, és mivel még nincs a zsebünkben (igen, többes szám, 20%-ot kértem az adminisztráció, a promótálás és az egyéb, esetlegesen felmerülő költségeim fedezésére) az egymillió dollár, korlátozott budgettel dolgozunk.

Advertisement

Sokat (na jó, pár másodpercet) gondolkodtam azon, hogy milyen jelmez lenne megfelelő. Olcsó, látványos, könnyen elkészíthető, strapabíró ruházatra van szükség, fontos szempont, hogy erős fizikai megterhelés és komplikált, akrobatikus mozdulatok esetén is könnyen lélegezhessen benne a favoritunk.

Advertisement

Mindezen szempontokat figyelembe véve arra jutottam, hogy a mexikói luchadorok “sportruházata” lenne a telitalálat, palásttal, vagy anélkül, de mindenképp telimaszkkal.

Illustration for article titled Milyen álnéven és jelmezben induljon Klinkerhoffen a pornós tehetségkutatón?
Advertisement

Lucha librének hívják a mexikói látványbirkózást. Bár amerikában is igen népszerűek a pankrátorok, az a fajta rajongás nem összehasonlítható azzal, ami tőlük délre zajlik ezen a címen. Mexikóban a luchadorok tulajdonképpen élő istenek. Igaz, főleg vidéken.

A régi időkben még a verseny után sem vették le a maszkot, a luchadorok valódi identitása örökre rejtve maradt a kíváncsi szemek elől, csakúgy mint Klinkerhoffené fog.

Advertisement

A név is igen fontos a pornó világában, nemcsak a megjelenés. Ezzel kapcsolatban valamikor olvastam egy nagyszerű megoldóképletet; A harmadik neved legjobban hangzó változata és az egyik utca neve bármilyen nyelven, (szintén a jobban hangzók közül, ha többször költöztél), ahol valaha laktál.

Ez esetemben például a Sultan Baba lenne, mivel Zoltán a harmadik nevem és laktam a Baba utcában egy időben. Chuck, mint Paul Greentree, igéretes, feltörekvő csillagként ragyog, Caliban a metálkemény Mike Anvil nevet kapta, de a legmenőbb talán Andyé lett, aki nemes egyszerűséggel Tömő Boldizsárként kerülne be a pornós hírességek csarnokába.

Advertisement

Klinki ezen a téren is biztos befutó mint Joe Gold, mivel névrokona Maya már eléggé bejáratta a nevet a szakmában és letett valamit az asztalra. A név kötelez.

Ha hasonlóan hangzatos pornósneved van, mint a konc szerkesztőségének, mindenképp írd meg! Ha esetleg tudsz olcsó kloroformot az nagyszerű lenne, mint mondtam, korlátozott a budget.

Advertisement

Rongyom már van hozzá, amit az arcára tudok szorítani, mielőtt teletömöm viagrával...

Share This Story

Get our newsletter