Grundfoci a szobában? Az a futsal. Lábtenisz a szobában? Az a TEQBALL. Hát az vajon mi lehet?

Grundfoci, lábtenisz/tangó, hol van már! Mindössze labda kellett hozzá, két tégla a kapuhoz, a lábtenisznél a hálónak megtette egy lefektetett létra is. A grundon pedig focizhattunk egyszerre, akár húszan is. Igaz ma is nagyon sajnáljuk, hogy Ronaldinhót nem tudtuk volna leszerződtetni, de Karába Kacsa, aki legendás gólt lőtt a Népstadionban a Manchester Unitednek, többször is beszállt velünk, mindkét versenyágban.

Miről is van szó? Csak nem görbült el a ping-pong asztal?

Advertisement

Nézzük meg videón:

Mi is a TEQBALL?

Advertisement

A magyar fejlesztésű Teqball sok világsztár mellett Ronaldinhót is függővé tette. Erre a legjobb bizonyíték az a videó, amely a napokban került fel a világhálóra.

A videóban a brazil válogatott és az FC Barcelona korábbi klasszisa kihívta a világot ebben az őrült tempóban fejlődő, magyar sportinnovációban, amelyet Borsányi Gábor és Huszár Viktor álmodott meg.

Advertisement

A Start Up cég mögé Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító tulajdonosa is beállt, akinek kiemelten fontos a sport általi értékteremtés, a Magyarországról elindult innováció.

Advertisement

Ronaldinho mellett a teljesség igénye nélkül a Koeman-testvérek, Marco Materazzi, Lothar Matthäus, Henk ten Cate, Nicolas Anelka, Louis Saha, Gianfranco Zola, Zico és még sokan mások támogatják a projektet, mivel a Teqball véleményük szerint is kiemelten fontos a játékosok technikai fejlődésében. Innen.

A feltalálók elmondták, hogy szeretnék, ha a TEQBALL olimpiai versenyszám lenne.

A TEQBALL-t Ronaldinhó népszerűsíti világszerte, kell is hozzá a zseniális tehetsége:

Tajvan is előljár, szintén nem akar lemaradni az új olimpiai sportágak ötletparádéján:

Underwater Soccer Match in Tianjin

Advertisement

Ebben a sportágban, vízszint felett, szabad levegőn, Magyarországnak jelentős hagyományai vannak. Lehet, hogy “Szívós” munkával, itt hamarabb érnénk el sikereket, mint a TEQBALL-ban. A BEK-ben indulhatna a Búvár Kund SE.

Advertisement

Mindezek után, mi nézők pedig elmehetünk a víz alá!