A véleményszabadság nagyon fontos dolog. Azt gondolom, hogy amennyiben nem embertársaink elpusztításáról hadoválunk, minden jöhet.

Az ATV november 16-ai, Esti komment√°r c. mŇĪsor√°ban Horv√°th G√°bor, a N√©pszabads√°g rovatvezetŇĎje, aki term√©szetesen szinte semmiben sem √©rt egyet Orb√°n Viktorral, a k√∂vetkezŇĎt mondta:

Akiknek az arabokkal van bajuk, azoknak van egy rossz h√≠r: vissza fogjuk s√≠rni ŇĎket, mert j√∂nnek az afg√°nok!

XDDDDD

Advertisement

Ugyanebben a mŇĪsorban a magyar politikai elemz√©s Beethovenje, Somogyi Zolt√°n arr√≥l besz√©lt, hogy majd a sikeresen, nagy t√∂megben integr√°lt sz√≠r menek√ľltek a konfliktus rendez√©se ut√°n mint a nyugati vil√°g sz√∂vets√©gesei t√©rhetnek vissza haz√°jukba.

XDDDDDDD

Ňźrj√∂ngŇĎ Szurik√°ta szerzŇĎt√°rsam p√°r nappal ezelŇĎtti v√©lem√©nyposztj√°ban k√©ts√©gk√≠v√ľl mark√°ns v√©lem√©nyt fogalmazott meg. Term√©szetesen a posztban le√≠rtakkal nem k√∂telezŇĎ egyet√©rteni, szerzŇĎt√°rsam nem is v√°rta el senkitŇĎl, de egy adott k√©rd√©sben jelentkezŇĎ v√©lem√©nyk√ľl√∂nbs√©g miatt nem kellene p√°lc√°t t√∂rni senki feje f√∂l√∂tt sem.

Advertisement

Vagy l√°ndzs√°t. Szurik√°ta posztj√°nak negat√≠v fogadtat√°sa megihletett: azt hiszem (persze kellett ehhez a bennem legink√°bb csak szunnyad√≥ troll-lelkesed√©s is) a magyar kinja t√∂rt√©net√©nek elsŇĎ kereszt√©ny-fundamentalista sz√≠nezetŇĪ posztj√°t √≠rtam meg √©s posztoltam ki √ļgy, hogy arr√≥l - a jelek szerint - senkinek sem jutott esz√©be az, ami Szurik√°ta posztj√°r√≥l nagyon is. De k√°r.... Pedig komolyan gondoltam. Ha a tiltott ker√ľletek z√°rts√°g√°t, vagy a ōīōĪŔäōĻō© t√∂rv√©nykez√©st elfogadjuk (m√°rpedig elfogadjuk, hiszen ezekben a k√∂z√∂ss√©gekben frank√≥n futnak ilyen ‚Äúprojektek‚ÄĚ), akkor el kell fogadnunk a multikulturalizmus jegy√©ben m√°s elhajl√°sokat is. P√©ld√°ul a mi√©nket. A felvil√°gosod√°st megelŇĎzŇĎ n√©zeteink elŇĎtti udvarias fŇĎhajt√°somat. Hiszen nem pont ugyanezt tessz√ľk az Iszl√°mmal? Nem egy felvil√°gosod√°s elŇĎtti vall√°st toler√°lunk, annak sok esetben minimum furcsa, n√©h√°ny esetben pedig kifejezetten barb√°r szok√°saival? Nehezen √©rtelmezhetŇĎ zenei posztnak n√©zt√©tek azt, ami tulajdonk√©ppen l√°nckesztyŇĪs karlend√≠t√©s volt az arcotokba!!!!

Most m√©gis ford√≠tsunk h√°tat ennek a vall√°s√ľld√∂zŇĎ, intoler√°ns szeml√©letnek. Itt vannak ugye a Szuri √°ltal meg√©nekelt eur√≥pai politikusok, elsŇĎsorban Merkel asszony. Merkel ben√©zte. Nincs ezzel √∂nmag√°ban baj, mert egy csom√≥ dolgot ben√©z√ľnk nap mint nap. Ha valaki politiz√°l, a t√©ved√©sei t√∂bb ember sors√°ra lehetnek kihat√°ssal, mintha mondjuk szob√°t fest. Merkel t√©ved√©se 80 milli√≥ n√©met, √©s mintegy m√°sf√©l milli√≥ menek√ľlt √©let√©t v√°ltoztatta meg, n√©h√°ny h√©t leforg√°sa alatt. Merkel ‚Äúmindenki j√∂jj√∂n‚ÄĚ √ľzenete soha nem l√°tott menek√ľlt√°radatot ind√≠tott el; gyakorlatilag szorz√≥k√©nt hatott a t√∂r√∂k menek√ľltt√°borokb√≥l √©s a h√°bor√ļs z√≥n√°b√≥l nekiindul√≥ emberek l√©tsz√°m√°ra. Most nagyon √ļgy fest, hogy a menek√ľltek egy jelentŇĎs r√©sz√©t visszatoloncolj√°k T√∂r√∂korsz√°gba. Az is nyilv√°nval√≥, hogy N√©metorsz√°g k√∂zv√©lem√©ny√©t - egyelŇĎre m√©g nem tudva milyen gy√ľm√∂lcs√∂t nevelve ki - beporozta ez a v√°ls√°g. A helyzet az, b√°rmennyire is ut√°ljuk Orb√°n Viktort, hogy j√≥l √≠t√©lt meg egy k√∂zelgŇĎ v√°ls√°ghelyzetet. Fizikai f√°jdalmat √©reztem k√∂zben, de musz√°j volt le√≠rnom. Sok m√°s politikus, tal√°n jobban, √ľgyesebben kommunik√°lva, de ugyanazt mondja, amit Orb√°n. Leg√©lesebb ny√°ri kritikusai √©ppen pengedr√≥tot h√ļznak Szlov√©ni√°val k√∂z√∂s hat√°ruk t√∂bb szakasz√°ra. KijelenthetŇĎ: Orb√°n megnyerte ezt a meccset! Ha nem fog egyenes ad√°sban k√∂ly√∂kmacsk√°kat fojtani a paksi reaktor hŇĪtŇĎviz√©be mik√∂zben onaniz√°l, vagy nem k√∂vet el valami hasonl√≥an vesz√©lyes, ŇĎr√ľlt √©s √©rtelmezhetetlen faszs√°got, akkor bizony dr√°ga fiv√©reim √©s nŇĎv√©reim, ezzel a mostani h√ļz√°s√°val megnyerte a 2018-as v√°laszt√°sokat is. Ha Orb√°n √ļszni szeret, √©n tanuljak meg v√≠zen j√°rni? Ha dugni szeret (nagycsal√°dos, teh√°t nyilv√°n), fogadjak c√∂lib√°tust? Mif√©le n√©zet ez?

Advertisement

De lehet j√≥zanul, minden k√∂r√ľlm√©nyt sz√°mba v√©ve valami eg√©szen m√°st gondolni a helyzetrŇĎl, mint amit Orb√°n gondol? Lehet. Az ugyan igaz, hogy az elm√ļlt h√≥napok t√∂rt√©n√©sei szinte egytŇĎl egyig a magyar minisztereln√∂k√∂t igazolt√°k, de ettŇĎl m√©g gondolja mindenki azt, ami j√≥l esik neki. √Čs tehessen √≠gy Szurik√°ta bar√°tom is, ahogy √©n is. Szerencs√©re van egy szerkesztŇĎ-laptulajdonosunk, aki minden felt√©telt biztos√≠t nek√ľnk ahhoz, hogy azt gondoljunk √©s √≠rjunk, amit csak akarunk, ti pedig annyif√©le v√©lem√©nnyel tal√°lkozzatok, amennyivel csak kis haz√°nkban lehets√©ges!

Ja, majdnem elfelejtettem: Vigy√°zzatok az afg√°nokkal!!!!!!!