SOLINFO Café és professzionális dekoráció.

Lehet, hogy r√∂videsen √ļtlev√©l sz√ľks√©ges a Kir√°ly-Dob-Wessel√©nyi utca √©s Doh√°ny utca l√°togat√°s√°hoz. Mindenesetre idegen nyelvtud√°s sem felesleges. Egyr√©szt az AIRbnb lak√°sb√©rleti lehetŇĎs√©gek miatt, m√°sr√©szt pedig egyre szaporod√≥ ig√©nyes k√°v√©z√≥k, √©ttermek sokas√°ga v√°rja az arra s√©t√°l√≥kat. Az egyik ilyen n√©pszerŇĪ helye a SOLINFO Caf√©.

N√≥ti K√°roly felejthetetlen ‚ÄúA csill√°r‚ÄĚ c√≠mŇĪ jelenete jutott esz√ľnkbe amikor a felszolg√°l√≥ megeml√≠tette, hogy ak√°r a l√°mpatesteket is megrendelhetj√ľk.

A SOLINFO Lighting & Home 1990 √≥ta foglalkozik professzion√°lis vil√°g√≠t√°stechnikai, b√ļtor √©s kieg√©sz√≠t√Ķ DESIGN term√©kekkel, √©s m√°ra a hazai, √©s nemzetk√∂zi belsŇĎ√©p√≠t√©szek egyik k√∂zismert partner√©v√© v√°lt.

Advertisement

Mivel a k√°v√©h√°zat is mŇĪk√∂dtetŇĎ SOLINFO c√©g /http://www.solinfo.hu/rolunk/ igen sz√©les dekor√°ci√≥s tev√©kenys√©gi k√∂rrel rendelkezik, √≠gy a k√©v√©h√°zban l√°that√≥ berendez√©sek megv√°s√°rolhat√≥ak √©s a csill√°r/vil√°g√≠t√≥test v√°laszt√©k az emeleten meg is tekinthetŇĎ.

Advertisement

Mit ír a SOLINFO Caféról róla a WeLoveBudapest:

Ha van olyan fogalom, hogy √©lm√©ny-k√°v√©z√°s, akkor azt a SOLINFO seg√≠ts√©g√©vel √©rtj√ľk meg igaz√°n. A Doh√°ny utcai Zsinag√≥g√°val szemben egy Magyarorsz√°gon egyed√ľl√°ll√≥, k√©tszintes bemutat√≥teremben k√°v√©zhatunk, ahol Tom Dixon volt a ‚ÄúlakberendezŇĎ‚ÄĚ. A k√°v√© nagyon finom, amit k√©rhet√ľnk rizstejjel is a szendvics√ľnk vagy a s√ľtink mell√©, de a diz√°jn-√©lm√©ny sem utols√≥, hiszen az itt l√°that√≥ t√°rgyak nagy r√©sz√©t meg is vehetj√ľk. Aki nem tervez diz√°jn otthont mag√°nak, annak is √©rdemes bet√©rni a egy k√°v√©ra vagy reggelire, hogy egy√ļttal egy gal√©ri√°ba √©s egy nagyon f√©nyes birodalomba is betekint√©st nyerjen.

Advertisement

Advertisement

A k√°v√© √©s a forr√≥ csokol√°d√© k√≠v√°l√≥ √©lvezeti √©rt√©k√©rŇĎl szem√©lyesen megyŇĎzŇĎdhett√ľnk. Az aznapi menŇĪ pedig ty√ļkh√ļsleves volt, s√°rgabors√≥ fŇĎzel√©kkel √©s fas√≠rttal.

Advertisement

A mellett√ľnk √ľlŇĎ d√°n p√°r √≠gy k√©sŇĎbb, az olasz k√ľl√∂nlegess√©gek mellett, a seg√≠ts√©g√ľnkkel a hazai √≠zekkel is megismerkedhetett!

Advertisement