Kazakhstan, Kazakhstan, you very nice place...

√Ālljatok fel...

Le√ľlhettek.

A 2016-os √©v √∂t√∂dik hete majdnem olyan fontos lett, mint amilyen sz√≥rakoztat√≥. A pedag√≥gusok t√ľntettek, Orb√°n terror-, majd tan√°rkamuzott, T√°llai √©s Fazekas kart√°rsak pedig olyan sz√©gyentelen √©s sz√≥rakoztat√≥ m√≥don lap√°toltak ki k√∂zp√©nzt a fel√ľgyelet√ľk al√° rendelt hivatalon, illetve miniszt√©riumon kereszt√ľl, hogy ha sz√©lesebb publicit√°st kapna ez a mostanin√°l, lehet, hogy t√∂bb√© senki sem n√©zne Szulejm√°nt.

Mindek√∂zben Orb√°n a pedag√≥gusok k√∂vetel√©seit szigor√ļan a b√©remel√©srŇĎl sz√≥l√≥ pont felŇĎl k√∂zel√≠tette meg szok√°sos heti r√°di√≥interj√ļj√°ban, r√°ad√°sul arc√°tlanul, a rendv√©delmi, √©s az eg√©szs√©g√ľgyi dolgoz√≥k neh√©z helyzet√©t √°ll√≠tva szembe mindezzel: ‚ÄúSem a rendŇĎr√∂k, sem az √°pol√≥k nem mondt√°k, hogy ŇĎk akarnak elŇĎbb b√©remel√©st‚ÄĚ. √öjabb fejezeteit k√©sz√≠tik elŇĎ komplex piaci szegmensek √°llamos√≠t√°s√°nak, majd haveri k√©zbe t√∂rt√©nŇĎ √°tj√°tsz√°s√°nak (turisztika-rendezv√©nyszervez√©s, szeszes ital), ezzel lehetetlen√≠tve el az egy√©bk√©nt sem v√©rbŇĎ, val√≥s versenymalomban ŇĎrlŇĎdŇĎ v√°llalkoz√°sokat, melyeknek alkalmazottjai √≠gy a multik gy√°rt√≥soraira k√©nyszer√ľlnek majd. Sz√≥val itt tartunk. Tiltakoz√°sok ide vagy oda, Orb√°n m√©g mindig offenz√≠v politik√°t folytat, a klient√ļra t√©rnyer√©s√©nek biztos√≠t√°s√°hoz pedig a megh√≥d√≠tand√≥ ter√ľleteken v√©grehajtott tarv√°g√°s a leghat√©konyabb m√≥dszer. L√°ssuk be: √≠rott t√∂rt√©nelm√ľnk egyik legnagyobb csib√©sze vezeti ezt az orsz√°got!

Advertisement

A v√∂r√∂siszap-katasztr√≥fa √ľgy√©ben hozott elsŇĎ fok√ļ √≠t√©letrŇĎl ebben az √∂ssze√°ll√≠t√°sban nem foglalkozom k√ľl√∂n, vicces √©s kev√©sb√© vicces h√≠rek k√∂z√© √°gyazva. Nyilv√°n nincs az j√≥l, hogy minden, a politikai vagy gazdas√°gi elithez tartoz√≥ v√°dlott felment√©sre ker√ľl, m√≠g a prolikat eg√©szen elk√©pesztŇĎ, √©s √°llatira nehezen bizony√≠that√≥ cselekm√©nyek miatt √≠t√©lik el.

Kiz√°rni a legfontosabb szak√©rtŇĎket az √ľgybŇĎl, majd a szak√©rtŇĎi vizsg√°latok nem alapos √©s kimer√≠tŇĎ volt√°ra hivatkozva d√∂nteni, t√∂bb mint √©rdekes.

Advertisement

Volt olyan áldozat, akit csak hajcsat alapján tudtak azonosítani.

Ha Fricz Tam√°s nem v√°llt volna m√°ra v√°llalhatatlann√°, az ŇĎ magvas meg√°llap√≠t√°s√°val z√°rn√°m ezt a gondolatsort.

Advertisement

‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ

Belföld

A pedagógusok bizonyították: vannak még egészségtelen folyamatokra adott egészséges reakciók a magyar társadalomban

Advertisement

Azt√°n Bencsik Andr√°s ennek ellenkezŇĎj√©rŇĎl tett tan√ļbizonys√°got

Advertisement

Miut√°n kider√ľlt hogy Bencsik v√°dja szemenszedett hazugs√°g (p√°r √≥ra el√©g volt ehhez), a k√©pet azonnal elt√°vol√≠totta. Persze a k√©rd√©s az, hogy vajon Bencsik tudta-e, hogy amit √°ll√≠t az val√≥tlans√°g? Mi van akkor, ha v√©n, d√∂rzs√∂lt r√≥kak√©nt pontosan tiszt√°ban volt ezzel, √©s ennek ellen√©re d√∂nt√∂tt a kamuh√≠r posztol√°sa mellett. √Čn erre tippeln√©k. A s√°rdob√°l√°s egyik t√∂rv√©nyszerŇĪs√©ge, hogy ha valakit megdobnak s√°rral, hi√°ba tiszt√°z√≥dik k√©sŇĎbb a v√°d al√≥l, sokak szem√©ben tov√°bbra is s√°ros marad. Egy√©bk√©nt meg: Ki nem szarja le, hogy Gall√≥n√© kinek a l√°nya????

√Čs ha m√°r az aljass√°g √≠gy sz√≥ba ker√ľlt:

Advertisement

Filmkritikusunk el√°rulta, hogy az Aljas nyolcas c. filmj√©t Quentin Tarantino nem az elh√≠res√ľlt magyar h√≠rport√°lr√≥l forgatta.

/Walter/

Kontraszt: Szép

Szavak n√©lk√ľl.

Advertisement

Véleménycikk, oktatás, Szily

Nekem, egyelŇĎre mindenk√©pp √ļgy tŇĪnik, hogy ezek a fideszes sz√ľlŇĎk most egyszerŇĪen zavarba j√∂ttek, hiszen olyan marhas√°ghoz adt√°k a nev√ľket, ami a saj√°t gyerek√ľket is s√ļjtja. √Čs az√©rt nem ism√©telgenek papag√°jk√©nt valami hazug kommunik√°ci√≥s fordulatot, mert ha errŇĎl hazudnak, akkor a gyerek√ľknek hazudnak.

Advertisement

Sok fideszes m√°r √©vekkel ezelŇĎtt bel√°tta mindezt. Onnan tudom ezt, hogy nem ismerek olyan, a gyerek√©t alap√≠tv√°nyi, alternat√≠v vagy m√°s, nem Klik-ir√°ny√≠t√°s√ļ iskol√°ba j√°rat√≥ sz√ľlŇĎt, aki ne mes√©lte volna r√∂h√∂gve, hogy ahhoz k√©pest, hogy ezek mit nyomatnak nyilv√°nosan az oktat√°sr√≥l meg a liberalizmusr√≥l, hogy, hogy nem, X. Y. √©s Z. vez√©rfideszes is hozz√°nk j√°ratja a gyerek√©t.

Tov√°bb:

Advertisement

Az Oktat√°skutat√≥ √©s FejlesztŇĎ Int√©zet egyelŇĎre m√©g az, amit a neve sugall

Az Emmi h√°tt√©rint√©zete az elm√ļlt √©vekben r√©szletesen megvizsg√°lta, hogy mit hozott az iskolarendszer √°llamos√≠t√°sa √©s a Klik mŇĪk√∂d√©se. Nem dobott j√≥ eredm√©nyt a g√©p.

Advertisement

Buk√°s

Czunyin√© m√°r nem k√∂znevel√©si √°llamtitk√°r! Mostant√≥l korm√°nybiztosk√©nt felel a k√∂zoktat√°s digit√°lis meg√ļj√≠t√°s√°√©rt. Ilyen buk√°sr√≥l √°lmodom √©n is. Megvan a lefokoz√°s-jelenet a Szab√≥ Istv√°n rendezte Redl ezredesbŇĎl? ElŇĎttetek van a gomblet√©p√©s, a rangjelz√©sek leszak√≠t√°sa, √©s a kard kett√©t√∂r√©se? Akkor k√©pzelj√©tek el, hogy a megal√°z√°s v√°logatott form√°lis r√≠tusai ut√°n, szinte azonnal lelkes, f√ľrge ujj√ļ szab√≥k varrogatj√°k vissza a let√©pett gombokat √© csillagokat, a fegyverkov√°cs pedig izz√°sig hev√≠tett par√°zs mellett v√°rja, hogy a kardot √ļjra eggy√© kalap√°lhassa. Igazuk van ezeknek, a j√≥ katona nem pihen!

Advertisement

Advertisement

Beköszöntött a metszési szezon. Tarlós gazda neki is állt

Budapest fŇĎpolg√°rmestere al√°v√°g a BKK-nak. Nem szerette, √©s ennek sokszor hangot is adott. Az indokl√°s, illetve a rem√©lt haszon nagyj√°b√≥l ugyanaz, amit a megsz√ľntet√©s/√°tszervez√©s alatt √°ll√≥ Zrt. alap√≠t√≥ nyilatkozat√°ban, illetve ir√°nyelveiben olvasni lehet.

Advertisement

Advertisement

‚ÄěSzeresd Uradat, Istenedet, teljes sz√≠vedbŇĎl, teljes lelkedbŇĎl, teljes erŇĎdbŇĎl √©s teljes elm√©dbŇĎl, felebar√°todat pedig, mint saj√°t magadat.‚ÄĚ /Luk√°cs 10.27./

Ez nem a Jeruzs√°lembŇĎl Jerik√≥ba vezetŇĎ √ļt! Ez az M5-√∂s aut√≥p√°lya!

Sz√≠r menek√ľlteket rabolt ki egy szegedi f√©rfi, √©s k√©t szegedi fiatal.

Advertisement

A 47 √©ves szegedi K. Attila azt √≠g√©rte a sz√≠reknek, hogy negyed mill√°√©rt elviszi ŇĎket k√©t t√°rsa seg√≠ts√©g√©vel Budapestre. Persze l√≥faszt! √Ėrk√©ny k√∂zel√©ben a 19 √©ves, szint√©n szegedi, √©s szint√©n K. Attila p√©nz√ľk √°tad√°s√°ra k√©nyszer√≠tette a sz√≠riaiakat, majd a k√©t K. Attila √©s fiatalkor√ļ t√°rsuk 2 aut√≥val elhajtottak.

Mesés!

Advertisement

FanszŇĎr -importr√≥l nincs sz√≥, minden m√°sr√≥l azonban igen, a F√∂ldmŇĪvel√©s√ľgyi Miniszt√©rium √°ltal z√°ros hat√°ridŇĎvel, 34,5 milli√≥ forint√©rt megrendelt √∂t darab tanulm√°nyban

Advertisement

‚ÄúMagyarorsz√°g a k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai orsz√°gok k√∂z√ľl elsŇĎk√©nt alak√≠tott ki strat√©giai kapcsolatokat a Kazah K√∂zt√°rsas√°ggal. Annak √©rdek√©ben, hogy a magyar-kazah gazdas√°gi kapcsolatok tov√°bb erŇĎs√∂rjenek, felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges a magyar v√°llalkoz√°sok √©s a Magyarorsz√°gon felhalmozott tud√°s √©s technol√≥gia r√©szv√©tele a kazah mezŇĎgazdas√°g √©s feldolgoz√≥ipar moderniz√°ci√≥j√°ban. Ennek r√©szek√©nt kiemelten fontos agr√°r√°gazati ter√ľleten k√≠v√°ntuk megvizsg√°lni azokat a lehetŇĎs√©geket, amelyek alapul szolg√°lhatnak a k√∂zvetlen egy√ľttmŇĪk√∂d√©shez.‚ÄĚ/Fazekas S√°ndor, f√∂ldmŇĪvel√©s√ľgyi miniszter/

Ezzel indokolta Mesterh√°zy Attila k√©rd√©s√©re adott v√°lasz√°ban Fazekas, az √∂t darab m√©regdr√°ga, de ann√°l viccesebb tanulm√°ny megrendel√©s√©t. √Črdemes a 444 vicces komment√°rokkal teletŇĪzdelt posztj√°t elolvasni, mert olyan k√©pi anyag mell√©keltetett ezekhez a tanulm√°nyokhoz, hogy a kort√°rs k√©pzŇĎmŇĪv√©szet ir√°nt elk√∂telezett Kass√°k Lajos a f√©l ves√©j√©t odaadta volna √©rt√ľk.

Advertisement

Fejlemények:

Advertisement

A NAV l√©gp√°rn√°s haj√≥t v√°s√°rolt egy b√ļtorgy√°rt√≥ c√©gtŇĎl

A z√°honyi hat√°r√°tkelŇĎhelyre, nett√≥ 58,4 milli√≥ forint√©rt. Nem vicc... Illetve az, de most ez mindegy is.

Advertisement

L√°ssuk be: Ennek a T√°llainak van st√≠lusa! Sz√∂vev√©nyes, b√°r cseppet sem szokatlan √∂sszefon√≥d√°sok a k√∂zbeszerz√©si p√°ly√°zaton r√©sztvevŇĎ c√©gek tulajdonosi k√∂rei k√∂z√∂tt.

Advertisement

Belföldi színes:

Nem viselkedett fŇĎemlŇĎsh√∂z m√©lt√≥an egy √°llatkerti gondoz√≥ Budapesten

T√≥ba rugdosott egy di√°kot a fŇĎv√°rosi √°llatkertben. Az ok: A di√°k a l√°b√°val piszk√°lta a jeget.

Advertisement

K√ľlf√∂ld

Nem tudtam eld√∂nteni hogy a belf√∂ldi vagy a k√ľlf√∂ldi h√≠rek k√∂z√© tegyem be, de mivel uni√≥s h√≠r√ľnk eddig nem volt sok, az ut√≥bbi mellett d√∂nt√∂ttem. √Ėr√∂mteli h√≠r, k√©rd√©s mire el√©g ez az EU d√∂nt√©seit sokszor saj√°tosan √©rtelmezŇĎ Magyarorsz√°gon.

Advertisement

A strasbourgi Emberi Jogok Eur√≥pai B√≠r√≥s√°ga kedden k√∂zz√©tett d√∂nt√©s√©ben kimondta, hogy a magyar b√≠r√≥s√°gok megs√©rtett√©k a v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s szabads√°g√°hoz fŇĪzŇĎdŇĎ jogot, amikor az Index kiad√≥j√°t √©s a Magyar Tartalomszolg√°ltat√≥k Egyes√ľlet√©t felelŇĎss√© tett√©k a cikkeik alatt megjelent kommentek√©rt.

Advertisement

Szem√©ly szerint nem vagyok t√ļl optimista, a kommentelŇĎk megrendszab√°lyoz√°sa szerintem nem fog leker√ľlni a napirendrŇĎl ezt√°n sem. :(

Advertisement

Heti orosz:

Az oroszok kezdik lef√ļjogatni a porcukrot a Vil√°gnak nevezett szilv√°s gomb√≥c tetej√©rŇĎl

Hidegh√°bor√ļs temp√≥ban.

Az ukr√°n v√°ls√°g √≥ta k√ľl√∂n√∂sen megnŇĎtt az √©szaki tengereken cirk√°l√≥ orosz tengeralattj√°r√≥k sz√°ma, m√°ra pedig gyakorlatilag eg√©sz √Čszak-Eur√≥pa - a harap√≥fog√≥ cs√ļnya sz√≥ - egy orosz, tengeralatti, nukle√°ris kifli √∂lel√©s√©ben szuszog.

Advertisement

Johnstone tengernagy szerint a NATO nem igaz√°n ismeri ki mag√°t, mit a c√©lja az oroszoknak a nagy √©szak-atlanti forgalommal, √©s ‚Äúez ideges√≠t minket, ideges√≠ti a tag√°llamokat‚ÄĚ.

Advertisement

Ha Johnstone tengernagy ezt mondja, akkor biztos!

Advertisement

Tévesen elítélt ember kivégzése miatt kért bocsánatot a kínai igazságszolgáltatás

A f√©rfit nemi erŇĎszak √©s gyilkoss√°g miatt √≠t√©lt√©k el, t√∂bb √©vvel a hal√°la ut√°n azonban kider√ľlt, hogy egy sorozatgyilkos volt az elk√∂vetŇĎ.

Advertisement

Advertisement

H√ľlyes√©g dolg√°ban vajon akad kih√≠v√≥ja Donald Trumpnak? √Āll√≠t√≥lag igen! Ted Cruz az!

Donald Trumpnak voltak meredek kijelent√©sei, fŇĎleg, ami a k√ľlpolitik√°t √©s a bev√°ndorl√≥kat illeti: falat h√ļzna Mexik√≥ √©s az Egyes√ľlt √Āllamok k√∂z√© (amit r√°ad√°sul Mexik√≥val fizettetne ki), √©s egy√°ltal√°n nem engedne be t√∂bb muzulm√°nt az orsz√°gba. Csakhogy ezeket az √°ll√≠t√°sokat neh√©z komolyan venni, feltehetŇĎen maga Trump sem gondolja, hogy valaha megval√≥sulhatnak.

Advertisement

Cruz ezzel szemben nagyon is re√°lis, √°m cseppet sem megnyugtat√≥bb √≠g√©reteket tett. ‚ÄěNem tudom, hogy tud-e a homok vil√°g√≠tani a s√∂t√©tben, de hamarosan kider√ľl‚ÄĚ ‚Äď mondta Ted Cruz egy kamp√°nybesz√©d√©ben, melyben amellett √©rvelt, hogy az Iszl√°m √Āllamot addig kell szŇĎnyegbomb√°zni, am√≠g eml√©k sem marad belŇĎle.

Advertisement

Ennél van jóval meredekebb is, a vs.hu cikkében:

Advertisement

Hír a szórványból

Advertisement

Rom√°nia/Sz√©kelyf√∂ld:JogerŇĎsen pert vesztett a marosv√°s√°rhelyi rendŇĎrs√©g, ami rekl√°mz√°szl√≥nak minŇĎs√≠tve a sz√©kely z√°szl√≥t, tetemes p√©nzb√≠rs√°got szabott ki az Erd√©lyi Magyar Nemzeti Tan√°csra (EMNT), √≠rja az MTI.

Advertisement

Sasokat vetnének be a hollandok a terrordrónok ellen

A j√∂vŇĎ h√°bor√ļja ez, mondj√°k a hollandusok. Nem tudhatjuk hogy mindez sikerrel j√°r-e majd, de hogy mik√©ppen n√©zhet ki ez a val√≥s√°gban, azt egy Ausztr√°li√°ban k√©sz√ľlt - dr√≥nt t√°mad√≥ sas - vide√≥ban megszeml√©lhetj√ľk :) :

Kult√ļra

53 √©ves kor√°ban v√°ratlanul meghalt KŇĎr√∂si Zolt√°n √≠r√≥, forgat√≥k√∂nyv√≠r√≥, szerkesztŇĎ, dramaturg.

Advertisement

Rendhagyó önéletrajzában így írt magáról:

A számítógépem fölött rajzszögek rögzítik a jegyzetlapokat.

Sok KŇĎr√∂si Zolt√°n van, olykor szembe j√∂nnek velem az utc√°n, k√∂sz√∂nnek is. Ott megy k√©zen fogva a feles√©gem √©s a fiam.

Advertisement

H√ļsz √©vig legal√°bb annyi idŇĎt t√∂lt√∂ttem a futballal, mint az irodalommal.

Reggelente a redŇĎny lyukacsk√°in bes√ľt a nap, s√°rga f√©ny csorog v√©gig a falakon, az asztalomon, s√°rga f√©ny csorog rajtam is, futnak szanasz√©jjel a fekete betŇĪk.

Advertisement

1962-ben sz√ľlettem, Budapesten.

Ez az ember szeret:

futballozni, szeret olvasni, szeret napozni, szereti a v√∂r√∂sbort, a v√∂r√∂s √©s feh√©r h√ļsokat, olajbogy√≥t enni, ez az ember szeret √≠rni, szeret gyerek, szeret csal√°d, szeret haza, szeret utaz√°s, szeret film, szeret v√≠z, szeret t√Ľz, szeret szeretet, szeret Budapest, lakik Ferencv√°ros,

Advertisement

ez az ember KŇĎr√∂si Zolt√°n,

ez az ember író,

sok KŇĎr√∂si Zolt√°n van,

ez az ember az.


1993-ban megnyerte a Magyar Napl√≥ √Ėrk√©ny-novellap√°ly√°zat√°t, 2005-ben elnyerte Az √Čv K√∂nyve-d√≠jat, 2006-ban J√≥zsef Attila-d√≠jat kapott. Volt a Sz√©p√≠r√≥k T√°rsas√°g√°nak aleln√∂ke, 2010-tŇĎl 2012 december√©ig a Magyar Mozg√≥k√©p K√∂zalap√≠tv√°ny kurat√≥rium√°nak eln√∂kek√©nt dolgozott. T√∂bb film- √©s t√©v√©film forgat√≥k√∂nyve fŇĪzŇĎdik a nev√©hez, A kis utaz√°s c√≠mŇĪ film a 2000. √©vi Magyar Filmszeml√©n elnyerte a k√∂z√∂ns√©gd√≠jat. Galambok c√≠mŇĪ dr√°m√°j√°t az egri G√°rdonyi G√©za Sz√≠nh√°z mutatta be 2003-ban. Utols√≥ k√∂nyve, a Sz√≠vlekv√°r 2014-ben jelent meg a Libri Kiad√≥n√°l. Honlapja szerint k√©t k√∂tete √°ll megjelen√©s elŇĎtt: √°prilis elej√©n l√°t napvil√°got Az √≠t√©letidŇĎ c√≠mŇĪ reg√©ny a Jelenkor kiad√≥n√°l, valamint a k√∂nyvh√©tre jelenik meg kisgyerekeknek sz√≥l√≥ versesk√∂tete a Man√≥ k√∂nyvek gondoz√°s√°ban.

Advertisement

Albert Gion Nándort méltat, Albertosan

Sz√©gyenkezve √≠rom le, de nem olvastam m√©g Giont, √°ltal√°nos hatodikban viszont l√°ttam a SortŇĪz egy fekete bivaly√©rt c. magyar filmet, amit az ŇĎ reg√©ny√©bŇĎl forgattak, Jean-Louis Trintignant fŇĎszerepl√©s√©vel (!). Ha m√°r d√©lvid√©ki √≠r√≥k, akkor b√°tortalanul megeml√≠ten√©m Majoros S√°ndor nev√©t is. :)

Advertisement

Advertisement

Moby Dick igen is √©lt, a vele tal√°lkoz√≥ tenger√©szek pedig emberevŇĎ sz√∂rnyetegekk√© v√°ltak

Advertisement

20 m√©teres √°mbr√°s cet, hossz√ļ-hossz√ļ h√°nykol√≥d√°s haj√≥t√∂r√∂ttk√©nt, t√©boly √©s kannibalizmus. Hogy h√°nyan lettek gyŇĎztesei a ‚ÄúKi marad a v√©g√©n?‚ÄĚ j√°t√©knak?

Az Origo cikk√©bŇĎl megtudhatj√°tok.

Advertisement

Hogy ki volt az a Dag Krister Volle? √Čs hogy mi√©rt √©rdemes tov√°bb kattintani?

K√≠v√°ncsi vagy hogy ki vagy mi sz√∂vi be √©s √°t, kereszt√ľl √©s kasul a mai glob√°lis popmuzsik√°t? L√°tni akarod a b√°bok egykori mozgat√≥it, a modern √©rtelemben vett sl√°gerek protot√≠pusainak s√°t√°ni megalkot√≥it? Igen? Akkor Inkei Bence cikke neked √≠r√≥dott!

Advertisement

Advertisement

Nagyon jön már a Zoolander 2!!!!

Pazar elŇĎzetest kapott Ben Stiller v√≠gj√°t√©ka!

Nos? Sz√≥rakoztat√≥ vagy fontos, szomor√ļ vagy izgalmas hetet tudhatunk magunk m√∂g√∂tt? Szavazhattok, de b√°rmelyik v√°laszt is √©rzitek helyt√°ll√≥nak, a szavaz√°s m√≥dja csak a megoszt√°s lehet! Legyetek j√≥k!

Advertisement

Témaszolgáltatók: Steinmann Amy, AndyLandy, Bagaméri, ChuckFinley;

Ha tetszett az √≠r√°s, oszd meg ismerŇĎseiddel, Mi nagyon √∂r√ľlni fogunk, √©s h√°l√°sak lesz√ľnk √©rte, hiszen Neked √≠rjuk a blogot! V√©lem√©nyed hozz√°sz√≥l√°sban, Facebook-√ľzenetben, vagy az impresszumban megtal√°lhat√≥ szem√©lyes el√©rhetŇĎs√©geinken v√°rjuk.

Advertisement

A Koncot megtal√°lhatod √©s k√∂vetheted a Facebookon, a Twitteren √©s a Tumblren is. Bemutatkoz√≥ oldalunk a konc.hu c√≠men √©rhetŇĎ el.

/Képek: KEPESLAJOSKA; Jessica Lazaro; djbrinkenstjarna.com;