Azt hiszem az idei √©v leg√ľtŇĎsebb het√©n lehet√ľnk t√ļl. A m√©rce eddig is magasan volt, de a V√°laszt√°si Iroda el√© szervezett vid√°m Flashmob azt hiszem elvitte az eg√©sz hetet a h√°t√°n. Tov√°bbi rossz h√≠r sz√°motokra, hogy Klinkerhoffen t√°bornokot elsz√≥l√≠tott√°k k√∂telezetts√©gei, √≠gy k√©nytelenek lesztek be√©rni az √©n szŇĪkszav√ļ visszatekintŇĎmmel.

V√°laszt√°s 1.

M√©g a m√ļlt h√©trŇĎl csorgott √°t az a vid√°m, sz√≠nes kis h√≠r, hogy a (sokat t√°madott) BKIK tiszt√ļj√≠t√°sra k√©sz√ľl. Ez√©rt mindj√°rt el is kezdt√©k a k√©sz√ľlŇĎd√©st: a mostani eln√∂k, jelentkezett a folytat√°sra, √©s hogy minden rendben legyen, ez√©rt mindj√°rt ŇĎ a v√°laszt√°si bizotts√°g eln√∂ke, a mand√°tumvizsg√°l√≥ bizotts√°g fej√©v√© pedig kinevezte az √©desanyj√°t. Gyorsan be is l√©ptettek 500 √ļj tagot, mik√∂zben a r√©gi, megb√≠zhatatlan tagokat pedig elkezdt√©k kisz√≥rni.

√ćgy m√°r tuti nem lesz semmi gikszer!

V√°laszt√°s 2.

Nem eg√©szen v√°laszt√°s, de majdnem. Az MSZP k√©sz√ľl m√°r el√©g r√©g√≥ta, hogy a V√°laszt√°si Irod√°n√°l hiteles√≠ttesse a vas√°rnapi boltbez√°r√°sokkal kapcsolatos n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©s√©t. Eddig sorra bukt√°k, mert mindig akadt valaki, aki hamarabb beadta, vagy √©ppen megt√°madta a kezdem√©nyez√©s√ľket. Most kedden lehetett √ļjra ebben a k√©rd√©sben beadni n√©pszavaz√°si k√©relmet, h√°t mit ad Isten, most sem siker√ľlt beadniuk a k√©relmet. Most √©ppen a 100 kil√≥ feletti kopasz √ļriemberek pont akkorra szervezett Flashmobja akad√°lyozta meg Nyak√≥ Istv√°nt, hogy idŇĎben beadhassa a k√©relm√ľket. A pillanatnyi zavart kihaszn√°lta haz√°nk egy m√°sik lelkes honpolg√°ra, aki a vas√°rnapi z√°rvatart√°s melletti k√©rdŇĎ√≠v√©t tudta √≠gy az MSZP elŇĎtt beadni. V√°laszt√°si Iroda - MSZP 96:0

V√°laszt√°s 3.

Salg√≥tarj√°nban a h√©tv√©g√©n v√°laszt√°sok voltak, √©s √ļgy l√°tszik hi√°ba ‚Äúfenyegette‚ÄĚ meg K√∂v√©r L√°szl√≥ a tarj√≥niakat, nem hagyj√°k magukat a b√°ny√°szok, √©s √ļjra egy MSZP t√°mogatott polg√°rmester vezetheti a v√°rost.

Advertisement

V√°laszt√°s 4.

Orb√°n Viktor minisztereln√∂k √ļr is meglebegtetett egy n√©pszavaz√°st, amirŇĎl sokan tal√°lgatj√°k, hogy ez most csak lebegtet√©s, vagy t√©nyleg meg lesz tartva. A t√©ma a menek√ľltek befogad√°si kv√≥t√°ja lenne. Ami viszont √©rdekesebb volt ennek kapcs√°n, az az Index szerkesztŇĎi besz√©lget√©s√©bŇĎl k√©sz√≠tett cikk.

Advertisement

Interj√ļk hete

A v√°laszt√°sok mellett a m√°sik fontos dolog sz√°momra a h√©ten h√°rom interj√ļ volt. Sz√©p sorrendben itt vannak.

Advertisement

Schiffer Andr√°s, LMP eln√∂k √ļr √©rtekezett a migr√°nshelyzetrŇĎl

Gazda Albert, szerkesztŇĎ√ļr vil√°gn√©zete elveszett:

https://www.mediapiac.com/mediapiac/Elve…

Lovasi Andr√°s, zen√©sz √ļr m√°r nem l√°zad:

Advertisement

BMV kateg√≥ria gyŇĎztesei

Hátööö, ezt nehezen tudom témába sorolni, maradjunk annyiban, hogy következnek azok a hírek, amik a humor, a kis színes és a szánalmas kategóriák között mozognak. Az okokat keresse meg mindenki magának.

Rohadt liber√°lisok megpr√≥b√°lj√°k elviccelni a sz√©pmŇĪv√©szetis botr√°nyt.

Advertisement

Tom Hanks ismét nálunk forgat.

Az egyik legmegoszt√≥bb m√©diaszem√©lyis√©g√ľnk hisztizett, majd j√≥l ki is r√ļgt√°k.

Advertisement

Gondok a Mars háza táján (nem a bolygóval van a baj)

Heti Walter

Advertisement

Az Oscar d√≠j√°tad√≥t √©s a Minisztereln√∂k√ļr √©v√©rt√©kelŇĎj√©t m√°r nem √≠rom meg, meghagyom m√°snak. :)