Money. Power. Respect.

/Kép: Miszter Gé/

Alkosd meg, fogadd el, és szerénytelenül dicsérd is agyon a gyermekedként szeretett és becézgetett Alkotmányt, hogy aztán ugyanazzal a lendülettel, semmibe véve azt, fütyörészve átléphesd!

Bizony nem történt más, ugyanis a Fidesz alaptörvénye a közpénzekkel való gazdálkodás átláthatóságának követelményét, a közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adattá minősítését alkotmányos rangra emelte.

Advertisement

Aztán jött ez a Gyuri, és a nemzeti szalaggal átkötött alaptörvényre Dániel Pétert is megszégyenítő kaszinótojás-halomként zúdította rá, ezt a görbe szájjal, duzzogva, mélygarati kuncogással megírt törvénymódosítást. Don Vittorio sziklából kisvasutat fakasztó, népvándorlást megállító áldásával megtámogatva.

Mindeközben az NVB nevű, erősen távvezérelt gittegylet hét eleji tettetett bizonytalankodása az Erdősiné kontra Mszp/Nyakó ügyben is okozott nem várt meglepetéseket.

Advertisement

A szocik táncba vitele, megforgatása, majd kezük pajkos mosoly kíséretében történő elengedése ugyancsak odazörrentett a már így is minden sziren-szaron szörnyülködő demokráciaféltőknek, úgyhogy olyan lendülettel indult a hét, hogy félni kellett, nehogy megreccsenjenek az amúgy is viharvert árbocok. Egyelőre nem reccsentek.

Advertisement

Folytatódik a civilek mozgócéllövészete is, biztató aktivitással, de egyelőre szerény eredményekkel:

Advertisement

Még szerencse, hogy korunk nem csak az éppen tetőzni készülő, és egyelőre nehezen tartható fideszes szarhöpöllyel írható le!

- - -

Oscar-díjat nyert a Saul fia!

Advertisement

Az alkotók és a díj a kötelező procedúrákat nem kikerülve haza is érkezett! :)))

Csapjunk bele!

Belföld

Gyarapodunk

Advertisement

Matolcsyék megvették az MKB képeit

Advertisement

Azaz van egy csomó szép és értékes képünk!

Ja, nincs!

Advertisement

Illetve... Tudja a rosseb!

Advertisement

Az MKB a cikk megjelenése után azt írta, teljes mértékben hamis és félrevezető a HVG ma megjelent cikke, mivel az MKB Bank nem adta el gyűjteményének kiemelt darabjait, mi több: egyetlen műalkotástól sem vált meg.

Na most lett elegem!

OFF: ;-)

Advertisement

On:

A Magyar Nemzeti Bank végleges vatikánosítása

A mandineres Stumpf András elment kávézni Lányi András író, filozófus, filmrendezővel, a Védegylet és az Élőlánc Magyarországért egyik társalapítójával, amiből egy igazán figyelemreméltó csevej kerekedett!

Advertisement

Szó esik bevezetett “szükségtelen állapotról”, A Baán-, és a kopasz-sztoriról, a rendeleti pénzköltésről, az MNB átláthatóságát ellehetetlenítő törvénymódosításról, és a többi, az elmúlt napokban, hetekben felvezetett és végigvitt disznóságról. Érdekes a végkövetkeztetés amit Lányi és Stumpf lekopogtat a végére. Stumpf eddig sem igazán arról volt nevezetes, hogy előre levésett nútokban csúszott-mászott volna, de ez a cikk mégis szokatlan picit a Mandiner és a szerző irányultságától. Ez csak tovább emeli az értékét.

Advertisement

Megtesszük, mert megtehetjük – ez van itt inkább. Megtesszük, mert ha nem, a főnök mérges lesz. Nekünk meg akkor végünk. A csinovnyikok mentik a bőrüket, megoldják, ahogy tudják, megszavazzák a megszavazhatatlant is. Koncot remélnek, netán azt, hogy nem kerül napvilágra a már megkapott konc... Ki tudja?

Advertisement

Kösz Bandi!

Ajándék a MAGYAR gyermek

A Jobbik és Budaházy Edda (!) szervezte népszaporulati és fajhigiénés rendezvényen több orosz szponzoráció alatt futó, nyugati euroszkeptikus is megjelent.

Advertisement

Az udvar már készül a császár március 15-ei beszédére

Területlezárással készül a március 15-ei állami ünnepségre a terrorelhárítás: Hajdú János, a TEK vezetője március 4-én elrendelte a Múzeum körút és környékének biztosítását.

Advertisement

Advertisement

Minden magyar vállalkozásnál be kellene vezetni a “mostantól fogva” intézményét!

Az Uber már élt is ezzel az új lehetőséggel

az Uber rendszere február elsejétől minden utazásról a magyar előírásoknak megfelelő elektronikus áfás számlát állít ki az autóspartner nevében.

Advertisement

Ezért

Bűncselekmény hiányában elutasította az Uber-ügyben költségvetési csalás miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal!!!!444!!!!

Advertisement

:DDDD

Advertisement

Szeretnék én is egy ilyen sanszot, ha eljő az ideje!!! Vagy legalább egy Trócsányi kaliberű patrónust!! ;)

Advertisement

Több olvasónk is kérte, hogy a törkölypálinka és a makói hagyma mellet a Nemzeti Választási Iroda érkeztetőgépe is kerüljön fel a hungarikumok listájára. /Walter/

Advertisement

Nyakó e nemes ügy mellé állítása egyelőre kérdéses.

80 milliárd-csilliárd közpénzből vajon mennyi szar jut még a köztévé hajítógépébe?

Pukli István iskolaigazgató telefonnyilatkozatának hangfelvételét manipulatívan összevágó, az iskolaigazgató szüleit lakóhelyükön zaklató köztévé az alábbi válaszban utasította el az ellene felhozott vádakat:

Advertisement

„Az M1 hírcsatorna szerkesztői ezek után joggal gondolták úgy, hogy Pukli István családi körülményei további közérdeklődésre tarthatnak számot.”

Advertisement


Maradva a köztévénél...

“Felkérést kaptam a Ridikülben való szereplésre, elvállaltam. Szerződéstervezet készen, a tévés interjú mellett a nyomtatott Ridikül magazinban is felkértek egy nagyobb interjúra. Ez utóbbit fel is vettük, Karafiáth Orsolya készítette. A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után. Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak.”

Advertisement

Kovács Patrícia

Advertisement

- - -

„Kovács Patrícia szereplésének lemondása mögött csupán egy koncepcióváltás áll, szó sincsen arról, hogy az ismert színésznő tiltólistán lenne a közmédiában. Ezt bizonyítja az is, hogy a jó kritikai és közönség-visszhangot kapott Félvilág filmjének az MTVA volt a főszponzora.”

Advertisement

Köztévé

Advertisement

TGM kétszer

Ritkán olvasok TGM-et, de ezen a héten kétszer is kivételt tettem. Először akkor, amikor szokatlan hangvételű írásban nyilvánult meg Tőkés László román államtól kapott kitüntetésének visszavonásával kapcsolatban:

Advertisement

Másodszor pedig akkor, amikor Albert a G-középen boncolgatta a filozófus-publicista Tar Sándor-ügyben képviselt álláspontját.

Advertisement

Megvan Nárcisz

Akik pedig felderítették az első számú megkínzott magyar kutya rejtekhelyét: Szily László és Botos Tamás

Advertisement

http://444.hu/2016/03/04/mes…

Advertisement

***

Külföld

Orbánék Azerbajdzsánban

Advertisement

Magyarország kiemelten érdekelt a gazdasági, kereskedelmi és energetikai együttműködés fejlesztésében Azerbajdzsánnal, és különösen nagy reményeket fűzünk a gyógyszer- és egészségipari együttműködés bővítéséhez - hangsúlyozta Varga Mihály, aki az Orbán Viktor miniszterelnök által vezetett delegáció tagjaként folytatott tárgyalást Shahin Mustafayevvel, Azerbajdzsán gazdasági és ipari miniszterével.

Vasárnap Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó koszorút helyez el a Tisztelet Fasorán, Heydar Aliyev nemzeti vezető sírjánál, majd felesége, Zarifa Aliyeva síremlékén.

Advertisement

A kormányfő ezután Ilham Aliyev azeri elnökkel találkozik a Zogulban található elnöki palotában, majd Magyar Érdemrend kitüntetést ad át Mehriban Aliyevának, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének – adta hírül az MTI.

Advertisement

Szlovákia választott

Fico nyert is, és nem is. A legnagyobb meglepetést a Kotleba vezette szlovák szélsőjobboldal szolgáltatta.

Advertisement

De ki a töcs az a Kotleba?

Advertisement

A szlovák Tyirityánról itt olvashattok bővebben:

Advertisement

Az Anonymous feltőrte Trump telefonját: hangpostafiókjában Trumpnak hálálkodnak az amcsi libsi firkászok! pfffffffff XDDDD

Advertisement

Sőt, az ingatlanmilliárdosnak járó vásárlási kedvezménnyel a képen látható MSNBC-alkalmazott, Tamron Hall vett magának egy Gucci ruhát! XDD

Advertisement

Durván, kibaszottul, nagyon, elképesztően, szédítően és tiszteletparancsolóan nőtt Merkel népszerűsége

Advertisement

Csak így tovább! /WTF/

Advertisement

Csak óvatosan Hilary! Trumpnak ordas nagy van

Bizony! Mindez pedig az atv humorbajnokságának szintjére süllyedt republikánus elnökjelölti vita során kellett hogy kiderüljön!

Advertisement

Ha Joseph Heller ezt megélhette volna!

Advertisement

De a farokméregetésnek itt még nincs vége!

Vajon mit igyekszik kompenzálni szegény Kim Dzsongun akkor, amikor.....

Készenlétbe helyezi országa atomarzenálját! XDDD

Advertisement

Végre egy jó hír a hazáját eddig el nem hagyó, szír és iraki maradéknak! Az oroszokat is megszégyenítő bombázásba kezdhet az USA

Advertisement

Be kell vetni Szíriában és Irakban a B52-es bombázókat – ezt mondta Hawk Carlisle tábornok, az amerikai légierő harci gépek főparancsnokságának vezetője és Charles Brown altábornagy, a légierő központi főparancsnokságának parancsnoka egy konferencián nemrég.

Advertisement

Kultúra

Figaro-videót rendezett Bret Easton Ellis

Nem is akármilyent. Garantált szemkikerekedés! Ha operaénekes lennék, csak így élnék!!!!

Advertisement

„Magyar filmet csináltam, úgy érzem, ez eléggé üt.”

Hazaérkeztek Nemes Jelesék Los Angelesből, 3,8 kg többlettel!!! :)))

Advertisement

Nagyon abba kéne hagyni a „mi” és „ők” retorikát. Egymásra vagyunk utalva ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, innen nem megy senki sehova – hangsúlyozta Röhrig, aki felhívta a figyelmet a porajmosra is, a roma származásúak holokausztjára, amely meglátása szerint olyan téma, amelyről kevesen tudnak.

http://mno.hu/film/nemes-jel…

Advertisement

Ákos művét mutatja be az Operaház az 1956-os forradalom 60. évfordulóján!

Tisztelet a hősöknek!

Advertisement

Mucsi Mrożeket rendezett, és ha már megkérdezték, elmondta véleményét másról is

Advertisement

„Meggyőződéssel hiszem, hogy amikor nagy számban hagynak el egy országot, az nem kalandvágyból történik, legyen szó akár Szíriáról, akár Magyarországról 1956-ban. Mindig benne van az életben maradás igénye vagy az, hogy az emberek nem bírják a szellemi elnyomást. És nagyon kevesen vannak, akik új hazára tudnak lelni:a szabadságuk lehet nagyobb, de otthonuk nincsen. Azt gondolom, ha itthon is lehetőségük lenne annyit keresni, mint mondjuk Angliában, az emigránsok legnagyobb része hazajönne” – mondja az Origónak Mucsi Zoltán, aki ezúttal nem színészként vesz részt az előadásban.

Advertisement

Több könyvet vettünk tavaly

Pontosan 3,24%-al többet, mint 2014-ben.

Advertisement

Donald Trump beszivárgott a kultúrrovatba is

Kínát az egyik legfőbb bajforrásnak kikiáltó Trump beszédeiből kivágták a China szót, az ebből készített montázst pedig lekísérték egy basszusgitárral. Nem fogod kibírni röhögés nélkül:

Egymás után jelenti be idei fellépőit a FEZEN: jön a DEVILDRIVER

A fehérvári zenei napok rendezvény (FEZEN) szervezői újabb fellépőket jelentettek be. Az idei húzónév egyértelműen a The Cult lesz, de fellép többek között a Guano Apes, a 69 eyes, és egyik nagy kedvencem a Devildriver is. A Coal Chamber énekes, Dez Fafara vezette Thrashbandát 2010-ben, a Megadeth előzenekarként volt szerencsém megtekinteni. Nem voltak rosszak! :)))))

Advertisement

Velük búcsúzom:

/témaszolgáltatók: Steinmann Amy, AndyLandy, Bagaméri, Chuck Finley, Örjöngő Szurikáta, Klinkerhoffen/

Advertisement

Update: Ez lemaradt... Lesznek akik értékelni fogják :))):