√Ėlt√∂zz√ľnk csend√©letbe!

‚Äú Az oroszok m√°r a sp√°jzban ruhat√°rban vannak‚ÄĚ.

Paint Me Over, c√≠me a vil√°gh√≠rŇĪ fot√≥sorozatnak, amelyet k√∂z√∂s munk√°val alkotott a ruhakollekci√≥t tervezŇĎ Svetlana Lyalina, Nikolas Safronov festŇĎmŇĪv√©sz √©s Marina Danilova fot√≥s. Az alkot√°sok a digit√°lis fot√≥z√°s √©s a textil nyomtat√°si technika fejlŇĎd√©s√©nek is k√∂sz√∂nhetŇĎek, amely seg√≠ts√©g√©vel, a k√©pzŇĎmŇĪv√©szet √©s a ruhatervez√©s eddig is szoros egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©nek √ļj megnyilv√°nul√°s√°t l√°thatjuk. Kezdj√ľk mindj√°rt, tal√°n a legkifejezŇĎbb k√©ppel, majd megtekinthet√ľnk n√©h√°nyat a saj√°t-saj√°t reperto√°rjaikb√≥l, v√©g√ľl pedig bemutatjuk az eml√≠tett k√∂z√∂s alkot√°sokat.

Ismerkedj√ľnk meg a kiv√°l√≥ orosz festŇĎ Nikolas Safronov mŇĪveivel:

ElŇĎsz√∂r is a mŇĪv√©sz:

Advertisement

N√©h√°ny j√≥ismerŇĎs√ľnk, a mŇĪv√©sz festm√©nyein:

Advertisement

A jobboldali festmény Sophia Lorent ábrázolja. Az alanti linkben láthattok egy videót, melyben, Sophia Loren megtekinti Safranov kiállítását, amelyen ez az alkotás is szerepelt.

Advertisement

http://www.vesti.bg/lyubopitno/lyu…

A fotogr√°fus, Marina Danilova, elsŇĎsorban divatfot√≥s, de a mŇĪvei mellett, m√°r j√°t√©kfilmben is szerepelt.

Advertisement

Advertisement

A ruhatervezŇĎ Svetlana Lyalina pedig, fŇĎleg a mennyaszonyiruha kollekci√≥j√°val lett vil√°gh√≠rŇĪ.

Advertisement

Kiemel√©s a cikkbŇĎl:

History Svetlana Lyalina brand began in 2006, when Svetlana Lalin introduced its author‚Äôs collection at the international exhibition ¬ęWedding Fashion Moscow¬Ľ. Mark was awarded a diploma ‚ÄúFor the best exclusive collection of 2006,‚ÄĚ from that moment began a serious professional development designer. Fashion in Moscow, Prague, Athens, many exhibitions, and overall the best words and recognition. In 2008, Svetlana was awarded the medal ‚ÄúProfessional of Russia.‚ÄĚ

Advertisement

Mi mindent csod√°t alkotott k√∂z√∂sen ez a h√°rom tehets√©ges mŇĪv√©sz?

Paint Me Over kollekci√≥ k√©peibŇĎl:

Advertisement

Advertisement

V√©g√ľl n√©zz√©tek meg a festŇĎt, a modellek t√°rsas√°g√°ban. A k√©p Svetlana Lyalina ruhatervezŇĎ bemutat√≥j√°n k√©sz√ľlt, ahol a modellek a festŇĎ k√©peinek ihlet√©s√©re k√©sz√ľlt csend√©letekben pomp√°znak.

Advertisement