Öltözzünk csendéletbe!

“ Az oroszok már a spájzban ruhatárban vannak”.

Paint Me Over, címe a világhírű fotósorozatnak, amelyet közös munkával alkotott a ruhakollekciót tervező Svetlana Lyalina, Nikolas Safronov festőművész és Marina Danilova fotós. Az alkotások a digitális fotózás és a textil nyomtatási technika fejlődésének is köszönhetőek, amely segítségével, a képzőművészet és a ruhatervezés eddig is szoros együttműködésének új megnyilvánulását láthatjuk. Kezdjük mindjárt, talán a legkifejezőbb képpel, majd megtekinthetünk néhányat a saját-saját repertoárjaikból, végül pedig bemutatjuk az említett közös alkotásokat.

Ismerkedjünk meg a kiváló orosz festő Nikolas Safronov műveivel:

Először is a művész:

Advertisement

Néhány jóismerősünk, a művész festményein:

Advertisement

A jobboldali festmény Sophia Lorent ábrázolja. Az alanti linkben láthattok egy videót, melyben, Sophia Loren megtekinti Safranov kiállítását, amelyen ez az alkotás is szerepelt.

http://www.vesti.bg/lyubopitno/lyu…

A fotográfus, Marina Danilova, elsősorban divatfotós, de a művei mellett, már játékfilmben is szerepelt.

Advertisement

A ruhatervező Svetlana Lyalina pedig, főleg a mennyaszonyiruha kollekciójával lett világhírű.

Advertisement

Kiemelés a cikkből:

History Svetlana Lyalina brand began in 2006, when Svetlana Lalin introduced its author’s collection at the international exhibition «Wedding Fashion Moscow». Mark was awarded a diploma “For the best exclusive collection of 2006,” from that moment began a serious professional development designer. Fashion in Moscow, Prague, Athens, many exhibitions, and overall the best words and recognition. In 2008, Svetlana was awarded the medal “Professional of Russia.”

Advertisement

Mi mindent csodát alkotott közösen ez a három tehetséges művész?

Paint Me Over kollekció képeiből:

Advertisement

Advertisement

Végül nézzétek meg a festőt, a modellek társaságában. A kép Svetlana Lyalina ruhatervező bemutatóján készült, ahol a modellek a festő képeinek ihletésére készült csendéletekben pompáznak.