“A száj Clintoné, de a hang az Soros Györgyé – mondta a miniszterelnök pénteken a közrádióban a volt amerikai elnök által megfogalmazott kritikáról.”

Vajon 2010-ben, a Soros Györgyöt üdvözlő gesztus, még a barátság jele volt részéről?

Advertisement
Illustration for article titled Soros kapcsolás.
Advertisement

A fenti esemény 2010. november 2-én történt, mi változhatott azóta?

“Azt tudták, hogy tevetaxival járnak dolgozni az eurokraták a parlamentbe, úgy elsivatagosodott Orbán Viktor miatt Brüsszel? Arról már hallottak, hogy a magyar kormány áll amögött, hogy a feketepia­con nagyon drágán adják és veszik a migráns–magyar szótárt Bagdadban? Értesültek arról, hogy a hazai titkosszolgálatok kreatív munkájának köszönhetően minden szocialista alapszervezet 60 éven felüli elnökségi tagjának arca Soros György-i karakterjegyeket vesz fel, hogy átélhetőbb legyen a dúsgazdag bankár iránti gyűlölet Encsen és Tiszacsegén egyaránt?” / Pető Péter: Soros diktál. N.SZ./

Advertisement
Illustration for article titled Soros kapcsolás.

Érdemes utána nézni, mit tett Soros György, az amerikai pénzember, a két magyarországi projektjéért, amikor a nyitott társadalom gondolatát terjesztő Soros Alapítványt létrehozta, és a Nyugat-kompatibilis vezetőréteg kinevelése érdekében megalakította a Közép-Európai Egyetemet, a CEU-t.

Advertisement
Illustration for article titled Soros kapcsolás.

Érdemes felsorolni, hogy a jelenlegi kormányunkból és annak holdudvarából, mely személyek részesültek a Soros Alapítvány támogatásából:

1. Orbán Viktor.

A Soros Alapitvány áltlal fenntartott Közép-Európai Kutatócsoport munkatársa volt 1988 áprilisától. 1989. szeptemberétől - 1990 januárjáig, az alapítvány ösztöndíjával, Oxfordban, a Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetet tanulmányozta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította.

Advertisement

2. Szájer József, Németh Zsolt.

Soros ösztöndíjjal politika elméletet hallgattak Oxfordban, a St. Antony’s College-ban, 1986-87, illetve 1988-89-ben.

Advertisement

3. Schmidt Mária.

1985-ben a Soros-alapitványtól, egy hároméves kutatási ösztöndíjat nyert, a magyar zsídóság XX. századi történelmének tanulmányozására.

Advertisement

4. Kövér László.

1987-1988 között, Soros-ösztöndíjjal kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

Advertisement

5. Deutsch Tamás.

Magyarországon és Angliában, a FIDESZ és SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hathónapos “ menedzseriskola” hallgatója volt.

Advertisement

6. Kovács Zoltán.

1994-1995 között, Soros- ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen College-ban tanult.

Lehet, hogy új értelmet nyert az ismert mondás:

A hálánk örökké üldözni fog.

A teljes képhez pedig ez is hozzátartozik:

GEORGE SOROS Admists His PLAN to Dissolve National Borders.

Published on Nov 4, 2015.

“GEORGE SOROS, Liberal Media Billionaire Financier, Admits Plan to Destroy National Borders & Flood Europe with Refugees, meaning what literally amounts to the wholesale destruction of their way of life. This is what the Prime Minister of Hungary, Viktor Orban, was opposed to from the beginning and why he refused to allow Muslim Refugees/migrants into Hungary.”

Share This Story

Get our newsletter