Így jár, aki nem vásárolja meg az ellene felhasználható domainneveket.

Miután Asraf Fajad palesztin költőt halálra ítélték Szaúd-Arábiában az iszlám vallás megtagadásáért (vagy inkább azért, mert feltöltött egy videót az internetre egy férfi nyilvános megkorbácsolásáról...), többek között a Twitteren is komoly felháborodás alakult ki. A twitterezők a szaúdi ítélkezést az ISIS módszereihez is hasonlították, amire Szaúd-Arábia igazságügyi minisztere kijelentette, hogy beperelnek minden Twitter-felhasználót, aki ezt az összehasonlítást megteszi.

Több sem kellett egy redditornak, fogta magát, és bejegyezte a saudiarabiaisisis.com weboldalt. Ha éppen a Reddit halálos ölelése nem fojtja meg szegényt, akkor meg is tekinthetitek a pár órája létező webszájtot, amelynek fő tartalma innen származik.

Update :) :) :)

Bekövetkezett a kötelező:

Advertisement


Forrás: Reddit, Independent, 444, Guardian, Middle East Eye


Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel, csillagozd, hálásak leszünk érte és nagyon örülni fogunk, hiszen Neked írjuk a blogot!
Véleményed hozzászólásban, Facebook-üzenetben és bemutatkozó oldalunk Kapcsolat menüpontjában, valamint impresszumában megtalálható személyes elérhetőségeinken várjuk.
Megtalálhatod és követheted a Koncot a Facebookon, a Twitteren és a Tumblren is, bemutatkozó oldalunk a konc.hu címen érhető el.