This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Találkozás Alberttel

Illustration for article titled Találkozás Alberttel

Tegnap amikor a metróra szálltam fel, akkor éppen mellettem rohant el Albert, gondolom a Laár koncertre mehetett, ami épp akkor volt a jelzett hely közelében. Pedig ha nem rohant volna, milyen jól elbeszélgethettünk volna.

Advertisement

Megkérdezhettem volna, hogy mit szól ehhez az elbaszott időjáráshoz? Novemberben 20 fokban mehetünk kirándulni. Tisztára, mintha Görögországban élnénk.

Megkérdezhettem volna, hogy mit szól az új Star Wars előzeteshez? Megkérdezhettem volna, hogy ő melyik trilógiára esküszik? Elmegy-e az új filmet megnézni. Sőt vett-e jegyet premier időszakra, vagy ő is egy nagy baromságnak tartja a hypeot, amit köré tesznek?

Advertisement

Megkérdezhettem volna a véleményét a Blue Jasmine-ről. Hogy szerinte is elbánik Woody Allen a főhősnőivel, vagy ez a realitás, és én vagyok érzékeny?

De megkérdezhettem volna arról is, hogy látja a romániai eseményeket! Szerinte törvényszerű volt-e Ponte lemondása. És mitől látszik jobban működőnek a román politikai élet, ellentétben a nálunk meghonosodott betokozódással?

Advertisement

Megkérdezhettem volna tőle, hogy látja az Odesszai választásokat, aminek a vicces vonala eljutott hozzánk, de vajon mi volt az, ami nem jutott át a “Soros Army” sajtóján keresztül?

Megkérdezhettem volna, hogy miről ír könyvet? És hol tart benne? Szépirodalom lesz, vagy közéleti témájú, netán talán valamilyen gasztro témájú dolog.

Advertisement

Megkérdezhettem volna azt is, hogy alakul a jégkorongos pályafutása? Kipróbálta-e már magát a profik ellen, vagy őket is csak nézőként tekinti meg? Egyáltalán mi van a magyar jégkorong bajnokságban, hiszen amióta ő nem ír róla hozzám nem jutnak el ezek a hírek.

Advertisement

És még mennyi dolgot kérdezhettem volna, ha nem lettem volna olyan gyáva, hogy odalépjek hozzá..... De legalább biccentettem, talán észrevette.

Frissítés: Albert megtisztelt a válaszaival itt a kommentek között.

Share This Story

Get our newsletter