Kicsit el vagyok bizonytalanodva, ezért nem is tudom hol kezdjem. Elég lenne a cikk alján lévő képet önmagában kiposztolnom, mert nekem az is elég erős. De ha már véleményblog vagyunk, akkor hadd fűzzek hozzá egy két gondolatot. Messziről kezdem (szokás szerint).

Nem titok a barátaim körében, hogy az egyik kedvenc filmem az Alan Parker rendezte Promenád a gyönyörbe. A film megtestesít mindent, amit szeretek a filmekben. Nagyszerű színészi játék, remek történet, izgalmas cselekmény, és rengeteg vidámság. Szinte bármikor meg tudnám nézni újra és újra. Bár jómagam is azok közé sorolom, akik tudatosan próbálnak étkezni, ez a film remek görbe tükröt tart eléjük is, de leginkább azok elé, akik hajlamosak az ezotéria bugyraiba elmerülni, és ott fürdőzni.

Na de miért is emlegetem a filmet, holott, elsősorban nem arról akarok írni? Sokszor érzem azt, hogy az életünk tele van groteszk fordulatokkal, és nem tudom eldönteni, hogy a valóságot látom, vagy csak nem értem meg, hogy valaki épp viccelni akar. Néha valóban nehéz különbséget tenni eközött a két dolog között. “Fejemet fogva” szoktam görgetni a Facebook dashemet, miközben látom ismerőseim ámokfutását (trollkodását) mások falán vagy teljesen bizarr csoportokban. A legutóbbi ilyen szösszenet mellett nem tudok továbbállni egy vállrándítással. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy valaki valóban képes egy olyan vállalkozás üzemeltetni a XXI. században is, amiről leginkább az említett filmbéli Dr. Spitzvogel munkássága jut eszembe. Azok kedvéért, akik nem látták MÉG a filmet, a doktor egy speciális “jódli klitorisz masszázzsal” tette a nők életét még egészségesebbé. De nem akarok pálcát törni az úriember felett, anélkül, hogy ismerném, vagy legalább erről az előadásról mélyebb ismereteim lennének. Apropó, erről az előadásról van szó:

A szexuális élet javítása újjászületési folyamattal

A születési folyamat során főleg a szülőcsatornán való áthaladás az, ami a szexuális életünkre hatással van.

Ez a foglalkozás annyiban lesz különlegesebb az eddigieknél, hogy a témával kapcsolatos információk után két különböző vezetett meditáció lesz, mindkettő a szexuális élet javítását, a vágyak megélését, elfogadását és a blokkok feloldását szolgálja.

Advertisement

Szóval ha az úriember ezekkel az előadásokkal nem lesz sikeres, úgyis pályát fog váltani. Ha pedig sikeres lesz, előbb-utóbb minden kedves hölgyolvasónk felkeresi majd. :)

Na de nem feszítem tovább a várakozás húrját, álljon itt az a beszélgetés, ami kiverte nálam a biztosítékot, és azóta sem tudom eldönteni, hogy ez irónia, vagy valóság. Remélem előbbi. Szerintetek?

Advertisement