This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Úgy csicskulunk, mintha lenne holnap

Tegnap végre megismerkedhettünk az Orbán által istenített sztyeppei szellemiség 190 centi magas, terebélyes tenyerével. A viszketővel.

Csecsen fiú ő, jövevény, még az is lehet, hogy fizetett Rogánéknak az élményért, hogy helybeli, renitens gazdákat leckéztessen, mer’miért ne!?

Advertisement

Piros, fehér, zöld

ez a magyar Westworld.

(Lackfi-szimulátor)

Kép: Klárika veje
Kép: Klárika veje
Advertisement

Mi meg csak nézzük, pislogunk, mint szar a desszerttányéron, vagy már azt se, és úgy próbálunk átsiklani e történés felett, mintha csupán egy miniatűr világifjúsági kerekasztal lett volna, belvárosi kávézgatós, nyílt tekintetű, élére vasalt muszlim fiúval, meg újbalos, anarchista rasztával, akik egyetértenek abban, hogy a világbéke, meg a népek feszkómentes együttélése jó dolog, sőt, talán még abban is, hogy Trump egy méreten aluli fasz kalapja.

“Kételkedtél már valaha a világod valódiságában, Dolores?”

Én tegnap, egy rövid ideig igen, azt hittem, hogy ez az egész csak valami rossz vicc, és ha elszámolok háromig, akkor nyilván felébredek, vagy elalszom végleg, tudomisén, történik valami, bármi, amitől fellélegezhetek, vagy ki, ennek a lidérces álomnak pedig vége lesz!

Advertisement

Csak hát ez a csecsen ott maradt a monitoron, meg a befosott raszta is, aki a hippik békejelét próbálta kikacsintani felénk, feszengés szagú mondatai mögül kidugva 170/110-et sejtető, vörös buksiját, kurvára sikertelenül.

Miféle istenverte, kibaszott ország ez!?????

Kinek van még kétsége arra vonatkozóan, hogy Orbán legalább akkora hazaáruló, mint Kádár?

Advertisement

Az orosz “leckéztető videók” már a spájzban vannak?

Mégis mi a bánatos kutyafasza történik itt????

Nálunk!!!

A katonai emlékművek összeszarozása, megbecstelenítése persze kurva nagy prosztóság! Ezt anno a féleszű Budaházy sem értette, amikor kb 10 éve ugyanitt maszatolt. Nem értette, hogy már csak azért sem ildomos összebaszni ezt az amúgy randa obeliszket, mert Oroszországban, meg Ukrajnában emberek, civilek százai abban a hitben ápolnak magyar katonasírokat, hogy mi is gondoskodunk az ő halottaik, nagyapáik, dédapáik nyughelyéről. És mivel sok orosz katonát konkrétan el sem temettek, vagy csak szükség törvényt bont alapon tömegsírba hajigáltak, ennek az emlékműnek annál sokkal több jelentése van, minthogy egy ország legyőzését, sárba tiprását hirdesse.

Advertisement

Ezt a mókusagyú rasztának, és szintén nem szellemóriás nemzeti radikális suttyótársának nem sikerült felfognia.

De ez még így sem adhat okot arra, hogy oroszok, vagy csecsenek itt oroszországosdit játszanak.

Advertisement

Bezzeg Budaházyt nem látogatták meg érdekes arcú/mosolyú emberek, nyilván mert a Jobbik kibaszottul fasírtban volt az oroszokkal már akkor is / wink; wink/.

Kellemetlen hónapokat minden elvtelen, marinált gerincű, Brüsszelt lehúzni, majd megállítani akaró, szemét hazaárulónak!

Advertisement

Ruszkik, ti meg vagy üljetek nyugton a valagatokon, vagy ha nem jó nektek itt, menjetek haza!!!!!!

***

Update: Az ügy Thúróczy-féle hátteréről tudomásom van, és ezen információt végiggondolva is kiállok a véleményem mellett.

Advertisement

***

Vizuális beltartalom: Klárika veje

Share This Story

Get our newsletter