This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Újabb három kérdés Gazda Alberttel és Lövenberg Balázzsal.

Illustration for article titled Újabb három kérdés Gazda Alberttel és Lövenberg Balázzsal.

“Az írástudóknak árulása is van, felelőssége is.... az írástudóknak mindenük van, miközben egyébként mindenki leszarja az írástudókat és konkrétan már csak az írástudatlanok véleményére kíváncsi bárki is.”

Advertisement

Ez a mondat Alberttől megragadt bennem, szépen összefoglalja az aktuális magyar valóságot, bár állítása szerint írásban sokkal összeszedettebb, mint élőszóban. Háromszor kéri, hogy keressünk neki munkát és egyszer hogy ne, bár inkább viccből, mint komolyan, mert a panaszkultúrát ki nem állhatja. Jó hír, hogy könyvet ír, olyat, amilyet a kedvenc cinkes kommentelői (azaz mi) mindig is kértek tőle. Ezennel be is fejeztem a szpojlerezést, főzöm tovább a méregdrága San Daniele sonkámat, amit még Osvárt Andreával vásároltam Olaszországban. De ezt majd egyszer úgyis elmesélem.

Hallgassatok Három Kérdést, olvassatok mindennap, támogassátok az írástudókat, bár valóban le vannak szarva, és esetleg szerezzetek valami zsíros állást Albertnek. Vagy nekem. De inkább Albertnek. Bár nekem is, simán, ha van valami...lehetőleg külföldön. Valami hideg helyen.

Advertisement

Támogatói oldal: patreon.com/haromkerdes

Share This Story

Get our newsletter