Idén a legutóbbi harminc napom kéretlen levelei alapján fogok nekivágni a tizenkét hónap nyújtotta nagy ismeretlennek.

Az én koromban (túl a negyedszázadon) már nem olyan egyszerű beszállni a kádba, úgyhogy itt az ideje beszerezni egy besétálós kádat. Kár, hogy lakásom még nincs, sebaj, így nagyobb a motiváció! Jól fog indulni az év!

Advertisement

MBA diploma megszerzésére ugyan nem készülök, éppen elég az, aminek most a megszerzésén dolgozom, de jól jöhet némi ismeretanyag, úgyhogy rá is keresek gyorsan a könyvtárban arra, hogy az MBA-t eszik-e vagy hogyan fogyasztják.

Advertisement

Ingatlan hiányában a jelzálogjáradék sem opció, de az a jó ezekben a spam-alapú fogadalmakban, hogy egy egész életre elegendő iránymutatással képesek szolgálni.

Advertisement

Sokszor viccelődök azzal, hogy diploma ide vagy oda, lehet, hogy árufeltöltő lesz belőlem, ahhoz képest a Kmart próbavásárlós ajánlata nem is rossz, talán jelentkezni fogok, úgyis aktuális lesz rövidesen az álláskeresés.

Advertisement

És ígérem, idén meg fogom hallgatni az új hangposta-üzeneteimet..., komolyan!

Advertisement

Mindig is menőnek találtam az amerikai filmekben gyakran előkerülő hitelkártyákat, ha elhatározom, hogy beszerzek egy olyat, ami üzemanyag vásárlása után ír jóvá kedvezményt, talán arra is ráveszem magam, hogy gyűjtsek egy autóra.

Advertisement

És ennek a magányos hölgynek a levelére is válaszolni fogok, itt az ideje megállapodni, társat keresni és boldogan élni, míg meg nem halni! Egy orosz katalógusból rendelt feleségnél jobbat el sem tudok képzelni.

Advertisement

Nem tudom, hogy ki az a Susan Shabangu, de köszönöm neki, hogy arra ambicionál, hogy pénzügyi szolgáltatások nyújtásába kezdjek, legalább végre használnám is valamire az egyetemen megszerzett tudásomat.

Advertisement

Ahogy mondtam, kell egy járgány. Lesz is előbb vagy utóbb! Ráadásul passzol a korábban vázolt családalapítási tervekhez.

Advertisement

A karácsonyi akcióról ugyan lemaradtam, de tényleg szeretnék egy saját weboldalt, úgyhogy ez is felkerült a listára. Csupa jó tanács!

Advertisement

Manapság az ember nem érezheti magát biztonságban, 2016 lesz az év, amikor végre felszerelek egy kamerarendszert, menő lesz kiírni az ajtóra, hogy kamerával megfigyelt terület.

Advertisement

Már tavaly sem ittam túl sokat, de minden el nem fogyasztott korty jót tesz az egészségnek: idén ne hívj sörözni! Ráadásul biztosan jó buli lehet az elvonó. De lehet, hogy ezzel kapcsolatosan súlyos tévedésben vagyok, na mindegy, erre inni kell!

Advertisement

Mondom, hogy idén figyelek az üzenetértesítésekre, nem kell rögtön pofozkodni...

Advertisement

És igen, a szexualitás is fontos része az életnek, valamit ezzel kapcsolatosan is meg kellene fogadnom az idei évre. Ha másért nem, legalább az orosz feleség kedvéért.

Advertisement

Kéretlenül boldog új évet, én már indulok is szpemek vezérelte új utamra!