This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Úriemberek, ha találkoznak

Illustration for article titled Úriemberek, ha találkoznak

2014-ben a Porsche úgy döntött, visszatér Le Mans-ba, hogy 16 év szünet után újra rajthoz álljon az egynapos küzdelemben. Ennek akkor az Audi nagyon örült, csibészes kacsintással köszöntötte régi ellenfelét, ami ez a rövid kis reklám volt:

Nemrég az Audi jelentette be, hogy a továbbiakban nem kíván indulni a 24 órás versenyen. A Porsche három nappal ezelőtt ezzel a videóval reagált a hírre.: “Köszönet a kemény harcokért.”

Sok év borzalmasabbnál borzalmasabb reklámsorozata után ez végre igazán szépre sikeredett, egészen átforrósodott a szívem tájéka. Méghogy ridegek és humortalanok a németek... Viszlát Audi, hiányozni fogsz!

Advertisement

Mindent, amit a versenyről tudni érdemes, már megírt Vajda Gábor kollégám, mindenképp olvasd el, ha egy kicsit is érdekel a motorsportok világa és eddig elmulasztottad. A coub is az ő munkája, a kedvencem. Nem a kedvenc autósom, hanem úgy általában ez a kedvenc coubom. Még szerencse, hogy Le Mans-nal kapcsolatos.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter