“Mondd te kit választanál?”. /István a király/.

Most, hogy, az LMP-ből távozott Schiffer András, a Jobbikból eltávolították Novák Elődöt, az MSZP és a DK, külön-külön elvesztette Joszif Visszarionovics Dunaújvárost, nehéz lenne megtippelni a jövőt.

Ha valahonnan segítséget kaphatunk a tippeléshez, az Anglia. Az idei év fogadási szenzációja Angliában történt, ahol a Premier League első fordulója előtt, aki a Leicester bajnoki győzelmére fogadott, 5000-szeres szorzóval számolhatott az évvégén. Gondoljunk csak bele, 100 fonttal - 500.000 fontot lehetett nyerni! Már jóval az utolsó fordulók előtt látszott, hogy a csapat megnyeri a bajnokságot, és a fogadóirodák igyekezték visszavásárolni a fogadásokat, nem sok sikerrel.

Advertisement

Megtekintve a TÁRKI 2016. áprilisi, az ellenzéket kecsegtető pártpreferenciáit, talán jogos a kérdés, hogy most, az említett események után, milyen oddsal adná a Tipp-Mix a 2018-as befutót. Ne feledkezzünk meg a többi versenyzőről sem. A nemrégen kinevezett “zsúrpubi”-ról:

Advertisement

és az erőnyerő bemutatásáról, még ha nem is vagyunk vele mindig azonos hullámhosszon:

Advertisement

Advertisement

Mielőtt a KONC az esélyeket latolgatná, nézzük meg, a Dzsudzsák /angolosan Joe-Jack/ csapatkapitánnyal felálló magyar válogatott foci csapat EB esélyeit, néhány ismert külföldi fogadóirodánál. Hátha kapunk egy kis segítséget. Addig is, még időben, teszek egy ezrest Albániára.

Advertisement

Ezekután itt a KONC mai esélylesője és nyereményszorzója a 2018-as magyar választásokra, reménykeltően figyelembevéve a tavalyi angol bajnokság szorzóit:

Advertisement

1. Marad a FIDESZ kormány: 1,20.

2. FIDESZ-Jobbik koalíciós kormány lesz: 3,00.

3. Ellenzéki összefogás nyer: 5000,00.

Innen szép győzni! Ahogy az amerikai választásokhoz köthető nevű Supertramp együttes mondja: You Win, I Lose: