Óbudai séták, avagy lehet egy karikával több?

Hogy élő személyről nem lehet utcát- közteret elnevezni az közismert, de hogy multicégről sem, az már nem biztos. Az Úszó VB-ről pedig már korábban is írtunk:

A megtévesztően aranyló, ritkán látható naplemente óta leesett az első hó is, és az óbudai K-hídtól nem messze, az AUDI látványos székháza mögött,

a cég hatalmas parkolójában, ismét ránk köszöntött az ÚSZÓ VB, az ott sorakozó “Az úszó-világbajnokságra-készülök” feliratú, hólepte AUDI gépkocsikkal:

Advertisement

A HÚSZ 17 nyelvi bravúrja mindenképpen elismerést érdemel:

Advertisement

Az AUDI-val amúgy is nagy szerencsénk van, köztudott, hogy nagy támogatója a magyar sport egyre szélesebb körének, kiemelten a kézilabdának,

de a legnagyobb lehetőség az AUDI számára az lesz, ha Budapest /ne adj’ isten/megnyeri a 2024.-es olimpia rendezési jogát, akkor az AUDI-nak már nem kell a gépkocsikra reklámot helyezni, elég lesz egy karikával több a logójára!

Advertisement

Ha pedig a Magyar Olimpiai Bizottság, már a lenyűgöző 5 karikás logójú AUDI limuzinokkal fogadja a hazánkba érkező nemzetközi értékelő bizottságot, győzelemre az esélyünk látványosan megnőhet!

Advertisement

Azt pedig, hogy a sporttámogatások mennyire önzetlenek, érdemes elolvasni a Magyar Nemzet egyik korábbi cikkét, avagy “Ki fizeti a révészt?”: