√Čjjel √°lmom volt. Furcsa √°lmom. Egy tavon ringat√≥z√≥ cs√≥nakban √ľltem, elmondhatatlanul ocsm√°ny, z√∂ld kab√°tban. Minden klappolt, minden felt√©tel adott volt ahhoz, hogy csod√°latosan √©rezzem magam: a napf√©ny, a v√≠z, a t√≥ f√∂l√© hajl√≥ fŇĪzf√°k... Ez a borzalmas kab√°t azonban mindent elrontott. Mi√©rt nem vettem le? Egy√°ltal√°n ki voltam √©n ebben az √°lomban? Magamt√≥l ilyen ocsm√°ny ruhadarabot fel nem venn√©k, annyi biztos... M√©gis: √ļgy √©reztem, hogy hordanom kell, ha tetszik, ha nem.

Ma reggel, fell√©pve a facebook-ra, szembes√ľln√∂m kellett azzal - mindj√°rt a kezdŇĎlap elsŇĎ √©rtes√≠t√©s√©ben -, hogy felvettek egy z√°rt csoportba. Egy r√©gi-r√©gi, nagyon kedves, kereskedelemben dolgoz√≥ ismerŇĎs√∂m gondolta √ļgy, hogy az √ľgy, melynek t√°mogat√°s√°ra a csoport l√©trej√∂tt, tal√°lkozik elveimmel √©s meggyŇĎzŇĎd√©semmel. Nyilv√°n sz√°molt azzal, hogy ha m√©gsem √©rzem magam√©nak a k√©pviselt √ľgyet, akkor kil√©pek. Vagy hat-h√©t √©ve nem tal√°lkoztunk, teh√°t amit r√≥lam tud, vagy tudni v√©l, azt csakis a k√∂z√∂ss√©gi oldalakon megosztott h√≠rekbŇĎl, adatokb√≥l szŇĪrhette le. Sz√≥val itt ez a csoport, jelen pillanatban 8341 taggal, amibŇĎl t√∂bb mint √∂tezer az √ļjonnan felvett ‚Äút√°mogat√≥‚ÄĚ.

A csoport a MARADJON a vas√°rnapi z√°rva tart√°s nevet viseli, ami t√∂k j√≥, mert eddig nem igaz√°n tudtam, hogy mit gondoljak errŇĎl, -lesz√°m√≠tva a z√°rva tart√°sr√≥l sz√≥l√≥ tavalyi d√∂nt√©s erŇĎszakos √°talver√©s√©t a t√°rsadalmon - . Most legal√°bb megtudtam, √©s ha voltak is agg√°lyaim, ha pisl√°kolt is bennem n√©mi bizonytalans√°g, nos, annak imm√°ron v√©ge.

A csoport oldalának tetején egy hölgy által közzétett bejegyzés:

Sziasztok Kedves Csoport tagok! :)
ElsŇĎsorban nagyon √∂r√ľl√∂k,hogy ilyen sokan vagyunk! :)
Annak m√©gink√°bb,hogy √°ltalatok egyre csak gyarapszik a l√©tsz√°m,mert akt√≠vak vagytok,√©s mert bennetek van a k√ľzdŇĎszellem!
A mai nap folyam√°n kapcsolatba l√©ptem,a KDFSZ (Kereskedelemben Dolgoz√≥k F√ľggetlen Szakszervezete) Eln√∂k√©vel aki akt√≠v tagja csoportunknak √©s annak ami√©rt harcolunk!Az Ňź egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©vel,let√∂lthetŇĎ innen is a hivatalos al√°√≠r√°s gyŇĪjtŇĎ √≠v!
Aki seg√≠teni szeretne a gyŇĪjt√©sben,t√∂ltse le a dokumentumot,nyomtassa ki,√©s √≠rassa al√° minden olyan szem√©llyel aki t√°mogatja a vas√°rnapi Z√ĀRVATART√ĀST!A kit√∂lt√∂tt √≠veket nekem kell eljuttatni! :)
További kérdés esetén,írjatok bátran!
K√∂sz√∂n√∂m a figyelmet √©s a tov√°bbi egy√ľttmŇĪk√∂d√©st a c√©l √©rdek√©ben!
Az erŇĎ legyen veletek! ;)

Advertisement

D√ļl bennem a k√ľzdŇĎszellem! NagyszerŇĪ √©rz√©s, m√°st√≥l megtudni pedig m√©g nagyszerŇĪbb. Nyilv√°n, a csoport tagjainak t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge kereskedelmi dolgoz√≥, illetve a dolgoz√≥k √°ltal felvett ‚Äútag‚ÄĚ. Csak hazai sportszervezetekben van m√©g tartalma √©s √©rtelme ennek a st√°tusznak, de mindegy is, nem kekecked√©sbŇĎl √≠rom, csak eszembe jutott. Sz√≥val itt van egy rahedli ember, akiknek betett, hogy √ļjra kinyitnak a boltok vas√°rnap, akiknek ugrott a legfontosabb pihenŇĎnapjuk, akiket √ļgy r√°ngat jobbra-balra az √©rdeks√©r√ľlt kisemberek √©s a korm√°ny egym√°snak fesz√ľlŇĎ akarata, mint az √°tmenetileg k√©t any√°val b√≠r√≥, kr√©tak√∂r√∂s csecsemŇĎt. ElsŇĎ gondolatom term√©szetesen a kil√©p√©s volt, hiszen j√≥magam is t√∂bbsz√∂r kikeltem a bevezet√©s m√≥dja, √©s a kereszt√©nydemokrata √©letvitel-tervez√©s k√©retlen, de ann√°l erŇĎszakosabb nyomul√°sa ellen. Azonban minden d√∂nt√©snek vannak nyertesei √©s vesztesei is. Semleges szurkol√≥k√©nt hajlamos vagyok √°ltal√°ban a vesztesek, az es√©lytelenek oldal√°ra √°llni. Mi m√°st tehetn√©k? Veszteni semmit sem vesztek ezzel, ahogy nyerni sem fog senki a tags√°gommal. A vas√°rnapi z√°rva tart√°s melletti n√©pszavaz√°s ki√≠r√°s√°ra l√©gyszarnyi es√©lyt sem l√°tok, egy √©rintett viszont √ļgy gondolta, hogy biztosan nekik szor√≠tan√©k, ebben a teljesen es√©lytelen, m√°ig harcol√≥ n√©met alakulat-√≠zŇĪ k√ľzdelemben.

Sz√≥val itt van ez a t√≥, a napf√©ny, a m√©lt√≥s√°gteljesen v√≠zt√ľk√∂r f√∂l√© hajl√≥ fŇĪzf√°k, meg ez az ocsm√°ny z√∂ld kab√°t,amit magamt√≥l a vil√°g √∂sszes p√©nz√©√©rt sem venn√©k fel. Tanuljuk meg √©rt√©kelni ami van, √©s ne akadjunk fenn minden apr√≥s√°gon. M√°r-m√°r megtisztelŇĎ, hogy nem k√©rdeztek meg, szinte biztos, hogy a j√∂vŇĎben sem fognak, mindent els√∂prŇĎ b√°juk pedig abban √°ll, hogy semmi es√©ly√ľk!

Hajr√°!