J√∂jj√∂n ki √ďbud√°ra, a Zazzi cukr√°szd√°ba!

Az Index cikk√©t k√∂vetŇĎen, ki tudja meg√°llni, hogy ellen√°ljon a Zazzi cukr√°szda v√°laszt√©k√°nak?

Csak a Kolosy t√©rig kell eljutni, majd a B√©csi √ļt 57-61-ig els√©t√°lni, a cukr√°szda bej√°rat√°t pedig a Dereglye utca felŇĎl lehet el√©rni.

Advertisement

A Zazzi Cukr√°szda Budapest egyik legn√©pszerŇĪbb s√ľtis zar√°ndokhelye a Kolosy t√©r k√∂zel√©ben. Nyolc √©ves mŇĪk√∂d√©s ut√°n Solym√°rr√≥l k√∂lt√∂ztek a fŇĎv√°rosba, mert a vend√©gk√∂r√ľk nagy r√©sze m√°r azelŇĎtt is a v√°rosb√≥l √©rkezett. A cukr√°szd√°ban design s√ľtiket lehet kapni, az egyik legn√©pszerŇĪbb a pink sz√≠nŇĪ, f√©nyes k√ľlsejŇĪ Mamb√≥ szelet, ami nem meglepŇĎ. Ament√°s-csokis, √°fony√°s-t√ļr√≥s, vagy mogyor√≥s-karamell√°s szeletekre is nyugodtan lehet v√°llalkozni, att√≥l nem kell f√©lni, hogy a szem√ľnknek hisz√ľnk, √©s azt√°n majd j√≥l megb√°njuk, hogy a l√°tv√°ny jav√°ra d√∂nt√∂tt√ľnk.
A Zazzi
makaron-okat mindenk√©ppen √≠zlelj√ľk meg, hiszen 2013-ban az √∂t√∂dik helyet szerezt√©k meg a k√∂z√∂ns√©g szavazatok alapj√°n az apr√≥ desszertnek szentelt napon. √Črdemes k√≥stolgatni: a pipacsost√≥l az egyszerŇĪbb falatk√°kig, sokf√©le √≠zben kaphat√≥.

Advertisement

Innen.

Advertisement

Besz√©ljenek helyett√ľnk a k√©pek:

Advertisement

Advertisement

A k√°v√© is isteni, randev√ļra pedig eleg√°ns csomagol√°ssal lephetj√ľk meg a szeretteinket, √©s ha szerencs√©nk van, meg is kin√°lnak a karamelles mousse csod√°b√≥l:

Advertisement

V√©g√ľl, egy b√≥nusz vide√≥, hogyan k√©sz√≠ts√ľnk makaront, otthon!